Una família celebrant que ha guanyat la loteria.

Bogeria amb l'Euromilions: cau un premi de 128 milions i hi ha un pessic a Galícia

Un premi de segona categoria de l'Euromilions ha caigut a la Corunya

Dir Euromilions és sinònim d'alegria. Un encertant de primera categoria del sorteig d'Euromilions s'ha emportat —atenció!— un premi de 128.491.607 €. No, no torneu enrere: una sola persona s'ha endut gairebé 130 milions d'euros gràcies a l'Euromilions.

La butlleta (5+2), amb codi GQQ82770 ha estat validada al Regne Unit i es desconeix al guanyador de moment. Pel que fa a la segona categoria del mateix premi, a Galícia hi ha un guanyador. Aquest va validar la seva butlleta a Santa Uxía de Ribeira, a la Corunya (5+1) i s'emportarà un premi de 193.666,81 €.

Finalment, cal destacar que també hi ha un total de 17 encertants de tercera categoria (5+0), que han guanyat 13.312,68 €. Pel que fa a la quarta categoria (4+2), hi ha 40 guanyadors que s'emporten 1.762,29 €.

Totes les categories restants amb premi obtenen una xifra inferior als 150 euros.

El darrer mes de juny, l'Euromilions va caure a Madrid

I un únic encertant es va emportar una mica més d'un milió d'euros. En aquest cas, va ser un únic encertant de segona categoria al sorteig celebrat divendres, segons ha informat Loteries i Apostes de l'Estat. La butlleta guanyadora es va validar a l'Administració de Loteries número 348 de Madrid, situada a Goya, 68. El propietari es va emportar un premi de 1.165.998,08 €.

De captaire a milionària

Va passar a principis del darrer mes d'agost a Alacant. Una dona que mendicava al barri de La Florida d'Alacant va ser la guanyadora del primer premi de la Bonoloto. La senyora, molt coneguda a la ciutat, va guanyar un premi de 1.271.491 €.

La guanyadora, d'ètnia gitana, asseguren que era una dona molt coneguda per tothom al barri i que tenia problemes econòmics. La seva jornada diària es basava a estar 14 hores demanant a les portes d'un supermercat i també d'un banc. Just després de guanyar el premi, la dona va prendre la sorprenent decisió de continuar demanant al carrer, ja que no es refiava que el premi li hagués tocat.

▶️ El vídeo de la setmana