ENQUESTA

📊 Creus que haurien de concedir als presos catalans el règim de semillibertat?

Bimbo deixa de produir el seu pa de motlle a Granollers per fer-ho a Santa Perpètua

El producte s'havia elaborat en la planta històrica des dels anys 60
Bimbo produirà el seu pa de motlle a Santa Perpètua de Mogoda | Cedida

 

Canvi històric a Bimbo. L'empresa de productes de rebosteria passarà a produir el seu pa de motlle a Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental) i ho deixarà de fer a Granollers (Vallès Oriental), on va començar a fer aquest producte des dels anys 60. La nova planta de Santa Perpètua és propietat del grup des de la seva adquisició de Panrico, on preparen Donuts, Donettes i Bollycao.

 

Segons avança 'Expansión', es tracta d'un canvi històric, tenint en compte que la producció de pa de motlle a Granollers es va iniciar en els anys 60. El grup mexicà va doblar la seva aposta pel mercat espanyol l'any 2015, quan van comprar Donut-Panrico. També van fer una forta inversió industrial amb la posada en marxa el mateix any d'una gran fàbrica a Guadalajara, cosa que va fer que la de Granollers comencés a perdre pes. 

 

Canvi de producció a Granollers

A partir d'ara, a la fàbrica de Granollers ja no produiran el famós pa de motlle de Bimbo. Ara la planta quedarà reduida a la línia de la rebosteria salada, amb una plantilla entre 80 i 90 persones. Segons el mitjà citat, el traslladament tindrà lloc el novembre i això suposa canviar de destí entre 20 i 30 treballadors.

 

També et pot interessar...