URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Naturgy retorna a Catalunya la seu de la seva filial tecnològica

La filial tecnològica, que té a IBM com a soci minoritari, es desplaçarà al Parc Empresarial de Can Ametller
Naturgy retorna a Catalunya la seu de la seva filial tecnològica | Twitter (@Naturgy)

 

La seu de la filial tecnològica de Naturgy ha deixat Madrid enrere i s'ha traslladat a Sant Cugat del Vallès, al Parc Empresarial de Can Ametller. La filial tecnològica, que pertany en part a IBM, és una companyia que gestiona la protecció de dades, el desenvolupament de la tecnologia del grup i inclús s'iniciarà un projecte perquè la firma tingui aplicacions basades en intel·ligència artificial, que facilitarà la gestió amb els clients.

 

El trasllat s'ha fet per una reorganització interna, ja que l'empresa energètica busca optimitzar els espais, apropar els treballadors i obtenir més beneficis. Per això durant el pròxim any i mig, fins a 2.200 treballadors de Madrid i Barcelona seran reubicats. A finals d'abril, la societat va vendre el 45% del capital que gestionava l'immoble Torre Marenostrum als seus socis Colonial, però seguiran mantenint els edificis emblemàtics de l'avinguda San Luis, a Madrid, i a la plaça del Gas, a Barcelona.

 

Aquesta «repatriació», com l'anomena 'Crònica Global', es podia interpretar, segons aquest mitjà, com un pas enrere del trasllat que es va fer el 2017, quan encara era Gas Natural, en el moment més inestable del procés. Llavors van assegurar que es traslladaven per «protegir els interessos propis, dels clients, empleats, creditors i accionistes» i ara descarta aquest motiu perquè la seu desplaçada no és de les més capdavanteres.

 

També et pot interessar...