BonÀrea i CaixaGuissona destinen 400 mil euros per combatre la crisi sanitària

Han fet donatius en recerca i alimentació

bonÀrea
BonÀrea ha destinat 400.000 euros en donatius enmig de la crisi sanitària | Cedida

Moltes han estat els grups i col·lectius que en aquests moments de crisi sanitària que s'està vivint arrreu de l'estat, i del món, han decidit aportar el seu gra de sorra per ajudar als més necessitats. Aquest ha estat el cas de la companyia càrnia lleidatana BonÀrea Agrupa i CaixaGuissona han destinat 400.000 euros en donatius per a la recerca de la Covid-19, en aliments a entitats i menjadors per a persones desfavorides, així com per ajudar a entitats socials i hospitals.

El grup alimentari ha assegurat en un comunicat aquest mateix dijous: «En les últimes setmanes ens ha canviat la nostra vida quotidiana i hem hagut d'adaptar-nos a una nova situació, tant com a persones i com a empreses».

Equip de treball específic que gestiona les accions

La iniciativa de la companyia comença després d'haver creat un equip de treball específic per a gestionar les accions i iniciatives solidàries en nom de tots els seus col·lectius. L'objectiu és ajudar a pal·liar els efectes en moltes famílies i col·lectius, així com per a fer costat a institucions sanitàries i projectes de recerca del coronavirus.

A més a més, l'equip també ha destinat 130.000 euros als centres de referència en la recerca Fundació Clínic i Sant Joan de Déu, i a respiradors d'emergència de l'Institut d'Investigació Germans Trias i Pujol. 

Però els donatius no només provenen per iniciativa del grup, sinó que segons la companyia «moltíssims clients de les botigues BonÀrea també han col·laborat en les campanyes de l'arrodoniment solidari que es van posar en marxa en paral·lel» amb les quals s'han recollit 100.000 euros més, que s'han lliurat també a les institucions.

De fet, el passat mes d'abril BonÀrea Agrupa va lliurar en residències de persones majors més de 3.000 mones per a poder celebrar la Pasqua i va habilitar a Torrefarrera (Lleida), Jorba, Parets del Vallès (Barcelona) i Saragossa uns punts d'avituallament gratuïts per a transportistes.


Comentaris

envia el comentari