Dotació de Bombers treballant en la zona de les finques desallotjades a causa un edifici en risc d'esfondrament a Badalona, l'1 de novembre del 2019

Bones notícies pels veïns desallotjats per l’enderrocament de l’edifici a Badalona

Les companyies han restablert els subministres de llum, gas, aigua i telefonia aquest dilluns al matí

Les 39 persones desallotjades a causa de l'enderrocament de l'edifici del passatge de la Torre número 16 de Badalona han pogut tornar a casa aquest dilluns al matí. Es tracta dels veïns de set finques adjacents a l'edifici que encara s'està enderrocant i que podran passar el Nadal a les seves llars. Els operaris de les companyies han restablert avui els subministraments de llum, gas, aigua i telefonia.

Tot i això, encara hi ha veïns que no podran tornar als seus domicilis. Són els veïns de set finques més que encara estan a dins del perímetre de seguretat i que no podran tornar a casa  fins al dia 20, tal i com ha assegurat aquest dilluns el regidor de territori, Rubén Guijarro.

Continua l'enderroc manual

L'Ajuntament de Badalona mantindrà l'allotjament d'emergència per als veïns de les set finques afectades fins que puguin tornar a casa. De moment, l'edifici del passatge de la Torre número 16 continua enderrocant-se de forma manual. Guijarro ha assegurat que l'empresa està intentant recuperar el màxim de pertinences personals dels veïns.  Segons l'Ajuntament, els treballs podrien acabar a finals del mes vinent.

També et pot interessar...