Imatge d'un bitllet de la Bonoloto

Tres encertants de la Bonoloto de dilluns a Linyola (Lleida)

El brot de Covid-19 del municipi del Pla d'Urgell ja supera el centenar de casos, i, per aquest motiu, hi ha més de 350 persones confinades

La combinació guanyadora del sorteig de la Bonoloto celebrat ahir dilluns, 25 de gener de 2021, va estar formada pels números 4, 11, 14, 19, 31 i 48. El número complementari va ser el 25 i el reintegrament, el 8. La recaptació del sorteig va ascendir a 2.415.374,00 euros. De Primera Categoria (sis encerts) es va registrar un bitllet encertant que ha estat validat en l'Administració de Loteries número 3 de Gijón (Astúries), situada en Riu d'Or, 8.

De Segona Categoria (cinc encerts més complementaris) es van comptabilitzar tres bitllets encertants que van ser validats en el Despatx Receptor número 46.350 de Linyola (Lleida); en l'Administració de Loteries número 324 de Madrid i en la número 73 de Madrid

Cal recordar que hi ha un brot de Covid-19 a Linyola, al Pla d'Urgell, i que ja afecta més d'un centenar de persones. De fet, segons fonts municipals, podien ser més de 500 els veïns contagiats, el que suposa més d'un 25% de la població total. 

L'alcalde va insistir que la situació encara està «descontrolada» i va aprofitar per fer una crida per sortir el menys possible i per què aquelles persones que tinguin el virus o hagin estat en contacte amb positius es confinin a casa. Actualment hi ha 350 persones confinades. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Cap de setmana de fortuna a Catalunya

Paral·lelament, un bitllet de la Bonoloto validat a Santpedor (Barcelona) va ser premiat en el sorteig del passat dissabte, 23 de gener, amb un premi de 154.789,57 euros. Es tracta d'un bitllet premiat de Segona Categoria, segons va informar la Delegació comercial de Loteries i Apostes de l'Estat diumenge en un comunicat. I va ser validat en un punt de venda al carrer Ample de Santpedor.

El sorteig de loteria La Primitiva de fa dues setmanes, del dissabte 17, concretament, va deixar també un premi a Catalunya, un total de 784.563,10 euros a L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

En total, va haver-hi dos bitllets premiats de primera categoria, tal com va informar l'endemà diumnge la Delegació Comercial de Loteries i Apostes de l'Estat. Un d'ells va ser validat en el punt de venda número 15.140 de L'Hospitalet de Llobregat, situat en l'avinguda Josep Tarradellas, 172.