URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

La Bonoloto deixa 1,4 milions d'euros a Catalunya

Els sorteigs de Loteria tornen després de dos mesos paralitzats per la crisi del coronavirus

Diverses persones celebren la victòria en el sorteig de la Loteria de Nadal
La Bonoloto deixa un únic premi d'1,4 milions d'euros a Catalunya | cedida

Els sorteigs de Loteria han tornat aquest mes de maig, després de dos mesos de confinament en els quals no s'ha pogut jugar, i ho ha fet amb diversos premis que de ben segur alleujaran la complicada situació econòmica actual a moltes famílies. 

Aquest serà el cas del guanyador de l'últim premi de la Bonoloto, celebrat aquest dimecres, 27 de maig. La combinació guanyadora, formada pels números 6, 15, 22, 23, 29 i 30, amb el 17 com a número complementari i el 3 de reintegrament va deixar un encertant de primera categoria, és a dir, que va encertar tots els números. 

La persona que va validar aquesta butlleta a l'Administració de Loteries número 3 de Blanes, a La Selva, s'endurà un premi d'1.404.349,01 euros. A més, la combinació va deixar altres encertants de categories inferiors.

Una persona va validar una butlleta amb cinc encerts i el número complementari (Premi de segona categoria) al Despatx Receptor número 79.005 de Gandia, a València, i una altra ho va fer a través del canal oficial a internet de Loterías y Apuestas del Estado. Tots dos encertants rebran un premi de 74.421,96 euros cadascun.

Diversos premis des de la fi del confinament

Aquests premis se sumen als altres de la Bonoloto després del confinament, com un premi de segona categoria de 73.906 euros en el sorteig del dilluns, 25 de maig, que va deixar dos encertants a Còrdova i Sevilla; o un altre encertant de segona categoria en el sorteig de dimarts, 26 de maig, que va rebre un premi 141.000 euros i va ser validat a Astúries. 

L'Euromillones, un altre dels grans sorteigs que han tornat aquest mes de maig, també ho ha fet amb un segon premi a Espanya, concretament a Madrid, de 92.000 euros amb el sorteig del dimarts.  


Comentaris

envia el comentari