Imatge d'un bitllet de la Bonoloto

La 'Bonoloto' reparteix un premi d'1,2 milions d'euros a Manresa

Es tracta de l’únic encertant de Primera Categoria en el sorteig de la ‘Bonoloto’

Manresa està de celebració després que el propietari d’un bitllet de la ‘Bonoloto’ hagi guanyat més d’1,2 milions d’euros. Segons ha informat Loteries i Aportes de l’Estat, es tracta de l’únic encertant de Primera Categoria en el sorteig de la ‘Bonoloto’ celebrat aquest dimecres.

Concretament, el bitllet guanyador ha estat validat al Despatx Receptor número 13.720 de Manresa, a la comarca del Bages, situat en el número 39 del carrer Sant Cristofol. L’afortunat propietari del bitllet cobrarà un total d'1.238.754,07 euros.

La combinació guanyadora del sorteig de la ‘Bonoloto’ celebrat aquest dimecres, 11 de novembre de 2020, ha estat formada pels números 13, 22, 25, 26, 31 i 37. El número complementari és el 39 i el reintegrament, el 7. La recaptació del sorteig ha ascendit a 2.506.280,00 euros.

A més a més, de la Segona Categoria, en la qual s’han de tenir cinc en certs i el complementari, hi ha hagut dos bitllets guanyadors. En aquest cas han estat validats a l’Administració de Loteries número 8 de Mérida, a Badajoz, situada Santa Eulalia 25 i al Despatx Receptor número 51.445 de Màlaga.

L'11 de l'11 de l'ONCE reparteix un premi d'11 milions d'euros

Per altra banda, Madrid també està d’enhorabona després que el sorteig extraordinari de l'11 de l'11 de l'ONCE, celebrat aquest dimecres, hagi deixat el millor premi, valorat en 11 milions d’euros, a la localitat madrilenya de Collado Villalba.

En aquesta ocasió, l'encarregat de repartir la sort ha estat el venedor de l'ONCE José Hernández Varases, que després de sis anys treballant per a l'organització ha donat el premi més gran de la seva trajectòria.

Després de saber-se la notícia, Hernández, que a més ha repartit altres nou cupons premiats amb 20.000 euros cadascun, ha assegurat: «No m'ho puc creure, no m'ho puc creure: 11 milions, així, un darrere d'un altre». «Quina emoció i que alegria més gran», ha destacat aquest venedor, que treballa en diversos punts de la ciutat, com el barri de l'Estació, concretament al carrer Sant Teresa, tot just davant de l'estanc i el Bar 'La Via', o el polígon P29, una zona comercial i industrial de la localitat de la serra de Madrid.

A més del premi més gran, el sorteig extra de l'11 de l'11 de l'ONCE ha deixat premis d'un milió d'euros a Ciudad Real, Algodonales (Cadis), Huelva, A Guarda (Pontevedra), Osuna (Sevilla) i Móstoles i Pinto (Comunitat de Madrid).