Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'un home després de vendre una butlleta guanyadora de la Loteria Nacional.

Nou milionari a Catalunya: Un únic encertant guanya gairebé 1 milió d'euros de loteria

L'encertant ha fet els sis encerts necessaris per guanyar el premi de primera categoria de la Bonoloto

És un no parar. Si fa tot just una setmana Catalunya es despertava amb la notícia que una persona havia guanyat 32 milions d'euros gràcies a la loteria, aquest dilluns el país s'aixeca amb una notícia similar. Això sí, el premi no és tan sonat com ho va ser el de la setmana passada a Barcelona

En aquest cas, la Bonoloto ha fet un nou milionari a la ciutat de Terrassa, al Vallès Occidental. En el sorteig del passat dijous, 5 de maig, un únic encertant de primera categoria ha guanyat un premi de 981.006 euros. 

Segons explica 'Món Terrassa', la butlleta l’ha segellat a l’administració de Loteries número 11, situada a l’avinguda de Jacquard, 103, a la capital del Vallès Occidental. L'encertant ha fet els sis encerts necessaris per guanyar el premi de primera categoria. 

La combinació guanyadora ha estat la següent: 45-25-27-6-12-20. El complementari ha estat el 48 i el reintegrament 3.

Un 'quilo' per aquí, i 32 milions per allà

Va ser dilluns passat, 2 de maig, quan una butlleta de la Primitiva venuda a Barcelona va ser validada amb més de 32 milions d'euros. Concretament, el premi va ser de 32.082.326 euros. 

L’aposta va ser validada en el despatx receptor núm. 9.330, situat a la rambla de Prim, 160, al barri de la Verneda i la Pau. El guanyador del premi va ser l'única persona que s'ha endut el pot del sorteig, en encertar la categoria especial. És a dir, ha fet sis encerts i el reintegrament. 

La combinació guanyadora del sorteig va ser 2-48-12-49-46-32, amb el complementari 38 i el reintegrament 7. 
Es tracta d'un dels premis més grans repartits mai a Catalunya. En aquesta línia, però, cal destacar que l'any 2015 es va repartir un premi de més 100 milions a Barcelona