Borrell assisteix vestit de safari a una reunió internacional

La vestimenta ha generat polèmica entre els usuaris de les xarxes socials
Borrell va sorprendre per la seva vestimenta durant una reunió amb el ministre de l'Interior del Níger
Borrell va sorprendre per la seva vestimenta durant una reunió amb el ministre de l'Interior del Níger | Cedida

El ministre espanyol d'Afers Exteriors, Josep Borrell, ha viatjat fins al Níger per tal de visitar el país i conèixer més a fons el treball que hi duu a terme la cooperació espanyola en matèria de seguretat. La visita hauria transcendit sense més si no hagués estat per la polèmica que ha generat a les xarxes el look amb què Borrell s'ha presentat a una reunió diplomàtica.

 

Borrell compartia a través de Twitter una fotografia de la seva trobada amb el Ministre d'Interior del Níger, Mohamed Bazoum, amb qui ha mantingut una reunió per tractar aquells problemes considerats com a principals i primordials a la regió: la seguretat, la migració i la demografia. A la imatge es pot veure a Bazoum vestit amb americana i corbata, concorde amb una reunió oficial de caràcter internacional, mentre que el ministre d'Afers Exteriors espanyol ha optat per canviar de registre i vestir amb un look de safari que ha completat amb unes vambes de 'trekking'. 

 

El Ministre espanyol d'Afers Exteriors ha lluit una vestimenta de safari durant una reunió a Níger
El Ministre espanyol d'Afers Exteriors ha lluït una vestimenta de safari durant una reunió a Níger | Twitter (@JosepBorrellF)

 

«Vestit de colonitzador»

Els usuaris de Twitter no han tardat a criticar la imatge que Borrell oferia del país amb aquesta vestimenta que han qualificat de «vestit de colonitzador» i de «supremacista». A més, han manifestat que aquest uniforme de «Tintin en el Congo» és una falta de respecte cap als nigerians.

 

 

 

 

 

Borrell va visitar les instal·lacions del GAR-SI Sahel a Níger
Borrell va visitar les instal·lacions del GAR-SI Sahel a Níger | Twitter (@JosepBorrellF)

 

Borrell va visitar també les instal·lacions del GAR-SI Sahel que proporciona formació a la Gendarmeria nigeriana. Es tracta d'un grup d'acció ràpida de vigilància i intervenció finançat per la Unió Europea que està desenvolupat i dirigit per la Guàrdia Civil juntament amb França, Portugal i Itàlia. En aquest acte, els assistents també duien vestimentes concordes amb trobades diplomàtiques mentre que Borrell mantenia la seva polèmica vestimenta.

 

Durant l'estada també va visitar l'Institut Pràctic de Desenvolupament Rural de Kollo
Durant l'estada també va visitar l'Institut Pràctic de Desenvolupament Rural de Kollo | Twitter (@JosepBorrellF)

 

També et pot interessar...

 

 Comentaris

envia el comentari