Fotomuntatge de Tomàs Molina i Francesc Mauri a TV3

La broma de mal gust de Francesc Mauri a Tomàs Molina que ha deixat tothom de pedra

Francesc Mauri va felicitar en directe Tomàs Molina pel seu 60 aniversari

Tomàs Molina i Francesc Mauri són els dos meteoròlegs estrella de TV3. La veritat és que els dos homes del temps són molt estimats per l'audiència de TV3 i tenen més coses en comú de les que pensem. Pel que sembla, els dos meteoròlegs tenen molt bona relació.

Tant Tomàs Molina com Francesc Mauri són molt discrets a l'hora de parlar de la vida personal. Tot i que, en algunes ocasions, han concedit alguna entrevista en què han deixat de banda la meteorologia i hem pogut conèixer altres qüestions relacionades amb la seva vida més familiar.

Ahir va ser l'aniversari de Molina, va fer ni més ni menys que 60 anys. Molt bé portats per cert. Doncs bé, al programa presentat per Agnès Marquès, el 'Planta Baixa', van decidir donar-li una sorpresa i diversos companys de la cadena, Francesc Mauri entre ells, el van felicitar.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

La broma de mal gust de Francesc Mauri

Tot anava sobre rodes, però quan Francesc Mauri el va felicitar, va voler fer-li una broma que no va sortir del tot bé. «Tomás, l'enhorabona pels 60 ben portats. M'han posat aquest pla, que ningú no pensi que ja tens preparada la taquilla per a les cendres», començava l'home del temps.

Darrere del pla, apareixia una mena de moble amb petites taquilles. Just quan Francesc Mauri pronunciava aquestes paraules, la cara de Tomàs Molina era tot un poema. «En qualsevol cas, la brometa també serviria per a mi perquè jo vaig darrere», va concloure Mauri en un intent d'arreglar-ho.

Gairebé 40 anys a TV3

Tomàs n'ha fet 60 i, al seu torn, més de 36 anys a TV3. Aprofitant el seu dia especial, va parlar dels seus inicis a la corpo. Els inicis de Molina van ser el 1987, quan va començar a presentar el temps al 'Telenotícies'.

Aprofitant l'ocasió, ha revelat com va anar el seu primer dia presentant el temps de TV3. «Jo no suo mai i aquell dia estava molt nerviós. Em suaven les mans i he vist que vaig fer quatre faltes de català...», va reconèixer després de veure unes imatges seves.

«Durant tots aquests anys ha canviat més la manera com expliquem el temps», va indicar el meteoròleg.

Així mateix, Tomàs Molina és un dels presentadors més grans de 'El Temps'. El segueix Francesc Mauri que, actualment, té 56 anys. Aquest últim va començar el 1998, deu anys més tard que Tomàs.