Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una de les habitacions amb pacients amb covid-19 al trueta al mes d'abril del 2020

Un brot en la Policia de Sabadell deixa 12 positius i 24 confinats

Segons ha informat el consistori, dotze agents han donat positiu en els tests de coronavirus i han estat aïllats, i hi ha 24 persones més confinades
Una de les habitacions amb pacients amb covid-19 al trueta al mes d'abril del 2020
L'Ajuntament de Sabadellha registrat un brot entre el personal de la Policia Municipal | Cedida

L'Ajuntament de Sabadell ha activat el protocol de seguretat davant d'un brot de covid-19 registrat entre el personal de la Policia Municipal. Segons ha informat el consistori, dotze agents han donat positiu en els tests de coronavirus i han estat aïllats, i hi ha 24 persones més confinades.

A més, tres persones més estan pendents de valoració mèdica. Al llarg d'aquest dilluns es faran proves PCR a tots els agents i el personal de la comissaria, i es procedirà a una neteja profunda de les dependències policials. Comptant les baixes prèvies al cos municipal per altres motius no relacionats amb la covid-19, en aquest moment a la Policia Municipal hi ha un total de 52 baixes i tres persones pendents de confirmació.

Segons detalla l'Ajuntament, s'han fet tots els arranjaments i adequacions en els diferents torns per garantir la presència policial als carrers de la ciutat i el conjunt de serveis que Policia Municipal presta. Actualment, el cos disposa d'una plantilla de més de 200 agents.

L'Hospital de Mataró registra un centenar de sanitaris positius

Un centenar de professionals assistencials de l'Hospital de Mataró (Barcelona) ha donat positiu en Covid-19 en un garbellat del centre per a la detecció del virus i es troben en aïllament juntament amb altres 20 sanitaris que són contactes estrets d'un cas positiu.

«No és una xifra extraordinària», han assegurat fonts hospitalàries en declaracions a Europa Press aquest dilluns, que han detallat que un 40% dels positius de la plantilla són asimptomàtics.

Des del centre hospitalari han concretat que els casos positius de la plantilla «no procedeixen d'un mateix brot» i que no són casos connectats perquè són treballadors de diferents àrees i diferents torns de treball.