Dues persones amb bitllets de loteria

Podrien perdre més d'un milió d'euros: busquen 3 guanyadors de la loteria

Encara no han aparegut els tres guanyadors de loteria a la Gran Bretanya i podrien perdre el premi

Estem arribant a la recta final de les festes de Nadal. Només queda el Dia de Reis per acomiadar un any més les vacances hivernals.

Amb elles, també acomiadem els premis de loteria de Nadal, que han repartit alegries als agraciats i tristesa als desafortunats. Tot i això, hi ha un lloc on els guanyadors de tres premis de loteria no s'han pronunciat, valorats cadascun en 1.200.000 euros.

Gent celebran que els ha tocat la loteria
Afortunats celebren que els ha tocat el sorteig de la loteria de Nadal amb cava. | Europa Press

Es tracta de Gran Bretanya i les tres persones que han aconseguit la recompensa podrien perdre els seus diners si no reaccionen a temps. De moment, cap no s'ha manifestat.

A què estan esperant?

L'organització encarregada de la loteria i les apostes del Regne Unit ha alertat els ciutadans del país que encara no hi ha rastre de tres persones amb butlletes premiades. Una cosa inexplicable quan se sap que els premis sense amo estan valorats a la ni més ni menys xifra d'1.200.000 euros cadascun.

Imatge d'una bola del sorteig de la Loteria de Nadal
Tres guanyadors de loteria encara no han aparegut i podrien perdre el premi valorat en 1.200.000 euros. | Europa Press 

No se saben els motius de la seva absència. Tot i això, ha arribat als mitjans que els afortunats anònims van comprar el bitllet de loteria a les ciutats britàniques de Liverpool, Portsmouth i Gloucester.
 

És qüestió de temps que perdin el premi

Des de la mateixa companyia de loteries del país han advertit que la reclamació del premi és efímera i que si aquestes persones no apareixen a temps, podrien perdre els diners. Com sempre s'ha fet i informat, les butlletes tenen data de caducitat i falten poques setmanes perquè perdin la validesa.

Camelot, l'empresa que regula els premis i les apostes de loteria, ha fet una crida a la població perquè comprovin els seus números i sèries premiades durant les darreres setmanes. Potser algú no ha revisat el cupó i podria ser un dels tres guanyadors que està buscant tota la Gran Bretanya.

Gent que celebra que ha guanyat la loteria
Els cupons de loteria tenen data de caducitat i perden la validesa en un període de temps. | Europa Press

El portaveu de la companyia, Andy Carter, ha traspassat tota la informació sobre aquests premis sense amo als mitjans de comunicació. No vol que els afortunats perdin la seva merescuda compensació econòmica i per això «ha encoratjat tothom que revisin els seus cupons».

A Gran Bretanya la gent no vol cobrar el premi

Tot i això, aquests no són les úniques persones anònimes que encara no han reclamat els seus diners. Els premis de l'Euromilió d'un altre hipotètic guanyador encara estan en joc. Sembla que al país britànic els ciutadans no volen convertir-se en premiats.

La butlleta guanyadora es va vendre a la ciutat de Yorkshire i encara no hi ha rastre de la persona que ha estat premiada. A través de la informació facilitada pel diari 'The Sun', saben que és una compensació econòmica de més de 237.000 euros.

Bitllets damunt la taula
Sembla que a la Gran Bretanya la gent no vol cobrar el premi. | Unsplash

Sembla increïble, però a la Gran Bretanya busquen un cinquè guanyador a Northampton. El número premiat faria guanyar l'afortunat més d'11.000 euros l'any.

Una situació realment estranya al món de la loteria. Els guanyadors solen acudir als punts de venda tan ràpid com sigui possible per celebrar i reclamar el seu cobejat premi, encara que aquest any no ha estat així.

L'organització segueix buscant les persones agraciades, que en qüestió de setmanes perdran un premi que qualsevol voldria tenir.