Un soldador treballant

Es busquen camioners, soldadors i lampistes per 2.500 euros al mes

Són vacants disponibles a Alemanya

Davant la complicada situació del mercat laboral a Espanya, són moltes les persones que decideixen emprendre noves aventures professionals a l'estranger, on els salaris són més elevats.

Precisament, en aquest moment es busquen camioners, soldadors i lampistes, entre altres vacants disponibles, per a treballar a Alemanya per un salari mensual de 2.500 euros.

Totes elles són ofertes d'ocupació completament fiables, publicades pel Servei Estatal Públic d'Ocupació (SEPE) en coordinació amb el portal europeu de mobilitat professional (EURES). Una iniciativa de la UE per a fomentar la contractació i l'intercanvi de treballadors per tots els països membres.

En aquest cas, són ofertes gestionades per l'Oficina Central de Col·locació de l'Agència Federal d'Ocupació a Alemanya, ZAV i destinades a treballadors espanyols disposats a traslladar-se a Alemanya.

El país germànic s'ha col·locat al capdavant de la Unió Europea dels països que busquen mà d'obra estrangera. Una oferta que, a més, resulta molt temptadora per als treballadors espanyols, que es veuen atrets pel salari i les millors condicions laborals.

Alemanya busca treballadors espanyols: salari de 2.500 € i despeses pagades

Actualment, l'última borsa d'ocupació dirigida als treballadors espanyols interessats a incorporar-se al mercat laboral alemany es distribueix per diferents sectors. Alguns d'ells són més especialitzats, com és el cas dels protètics dentals, els camioners, lampistes o electricistes, que exigeixen tenir titulació específica.

En aquests casos, també resulta molt recomanable comptar amb almenys dos anys d'experiència en un lloc amb tasques similars, però no solen exigir nivell mínim d'alemany.

No obstant això, hi ha altres llocs que presenten requisits més complicats, com és el cas dels llocs de cambrers i cuiners, per als quals és necessari saber l'idioma. Com a mínim solen demanar un B1 d'alemany a causa de la necessitat de comunicar-se amb els clients.

Malgrat la necessitat de complir amb uns certs requisits, es tracten de vacants que ofereixen molt bones condicions laborals. No sols quant al salari, sinó també respecte a les dietes i les prestacions d'allotjament i manutenció que ofereixen.

Per exemple, les vacants disponibles per a soldadors inclouen allotjament gratuït en habitació individual i una dieta diària de 28 euros per al menjar. A més, els costos del viatge des de la ciutat d'origen a Espanya fins a la destinació són assumits per l'empresa.

Algunes companyies també ofereixen altres avantatges importants com la formació en determinades àrees o cursos d'idioma.

Quines són les vacants disponibles? Com presentar el CV?

Entre les vacants disponibles, trobem llocs de lampistes, instal·ladors i electricistes per a la substitució, manteniment i instal·lació de sistemes. Les entrevistes es realitzen en espanyol, exigeixen 2 anys d'experiència professional i ofereixen treball indefinit a jornada completa amb un sou bàsic d'entre 12 i 20 euros l'hora.

També proporcionen ajuda per a la gestió dels tràmits burocràtics i l'organització de l'allotjament. Es pot enviar el currículum fins al 2 de novembre.

Una altra de les ofertes més destacades és la de camioners. Hi ha 10 llocs vacants per a Truck Drivers amb permís de conduir classe C o CE. És a dir, per a camions amb una Massa Màxima Autoritzada (MMA) superior als 3.500 kg. S'ofereix salari d'entre 2.300 i 2.500 euros, així com plusos de fins a 500 euros al mes.

Per a ampliar la informació i conèixer de forma detallada les ofertes de treball es recomana visitar la secció 'Ocupació a Alemanya' disponible a la pàgina web oficial del SEPE. Aquí es detallen les condicions laborals, els requisits d'accés i les dades de contacte per a presentar les candidatures.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.