Imatge de Leonardo Antonio Falotico, desaparegut a Mollet el passat 15 d'octubre

Busquen Leonardo, un veí de Mollet del Vallès desaparegut des de fa una setmana

La família no té notícies d'ell des del passat 15 d'octubre, quan va marxar amb la seva furgoneta Fiat Ducato de color blanc

Leonardo Antonio Falotico Capo, veí de Mollet de 56 anys, està desaparegut des de fa una setmana. La seva família ho ha denunciat als Mossos d'Esquadra, però de moment no hi ha cap notícia sobre ell. La darrera vegada els seus familiars el van veure va ser el 15 d'octubre en un aparcament de terra de l'avinguda Badalona de Mollet del Vallès. En aquest sentit, Laura Falotico, filla del desaparegut, ha explicat al digital 'Som Mollet', que «ell aparcava el seu cotxe allà. Va deixar la meva germana i va marxar en el seu cotxe, però no ha tornat».

La família, a través de l'associació SOS Desaparecidos, ha distribuït un cartell amb la fotografia i algunes dades de Leonardo Antonio. El desaparegut, que fa 1,58 d'alçada i pesa uns 72 quilos, té els ulls marrons i el cabell curt, llis i canós. Quan va desaparèixer vestia un pantaló texà, un jersei a franges de color blau, gris i bordeus i unes sabatilles esportives blanques. El cotxe en què va marxar és una furgoneta Fiat Ducato de color blanc. 

«Va arribar a dir-li a la nostra filla que agafava un avió i se'n tornava a l'Uruguai»

Leonardo va sortir de casa seva el passat 15 d'octubre a les 10:30 hores del matí. Segons ha explicat 'El Cierre Digital', havia discutit amb una de les seves filles i anava a signar un contracte de treball com a vigilant de seguretat. En aquest sentit, la seva dona Jacqueline ha assenyalat al citat mitjà que  «feia una temporada que s'enfadava per tot, va arribar a dir-li a la nostra filla que agafava un avió i se'n tornava a l'Uruguai». Tot i aquesta afirmació, la família descarta que hagi marxat al seu país d'origen, ja que la seva mare no n'ha tingut cap notícia.

Jacqueline ha manifestat que Leonardo Antonio havia treballat durant dos mesos i mig com a vigilant de seguretat, però «va renunciar a renovar el contracte durant sis mesos més perquè va dir que se sentia maltractat, que a l'empresa eren racistes amb ell i que el tractaven de manera inhumana». Arran d'això, ha indicat la seva dona, «el caràcter li va canviar molt en poc temps i s'enfadava per tot, jo sabia portar-ho i no tenia problemes, encara que no podíem parlar de la seva feina perquè s'enfadava moltíssim».