Muntatge d´un edifici de pisos exterior i una dona sorpresa

Busques casa? Aquest és el teu moment: més de 1.000 habitatges dels bancs des de 700 €

No deixis escapar aquestes gangues o te'n penediràs

El problema de l'habitatge al nostre país és evident. Molts els pateixen a l'hora de trobar una llar en propietat sense que perdin tots els seus estalvis. Per això, molts espanyols prefereixen llogar en comptes d'adquirir un habitatge, mentre que d'altres volen trobar l'habitatge ideal, almenys que lligui amb les seves pretensions econòmiques.

El cas és que la plataforma immobiliària Haya ha publicat a la seva pàgina web que té un total de 1.169 habitatges a la venda en propietat de Cajamar. Estem parlant d'una web immobiliària que també s'encarrega de gestionar altres habitatges en venda d'un banc tan conegut com el BBVA .

No t'ho pensis més si estàs buscant casa: pots fer-te amb ella per 700 €

La veritat és que aquells interessats a comprar un habitatge sempre posen el focus en els que posseeixen els bancs, perquè solen aparèixer oportunitats de pes gràcies al seu baix preu.

Una persona sostenint una maqueta d'una casa amb una clau i una mà agafant diversos bitllets d'euro
Per un preu realment baix et pots fer amb un habitatge | Getty Images, 89Stocker

Com dèiem, aquestes tenen un preu reduït si les comparem amb el valor real del mercat avui dia. Des d' Haya posen sobre la taula que «si busques habitatges i pisos a Espanya per comprar, a Haya Inmobiliaria posem a la teva disposició un ampli catàleg. Són immobles de Cajamar (xalets, apartaments, pisos, etc...). T'oferim preus barats per comprar habitatges i pisos», diu la seva web.

Sens dubte, comprar un habitatge és una decisió important que no s'ha de prendre a la lleugera i, abans d'emprendre aquesta compra, cal pensar en diferents factors. I és que adquirir un habitatge normalment et provoca un esforç econòmic important i comporta anys d'estalvi.

Cajamar posseeix 1.169 habitatges amb preus de tota mena al portal Haya

Com assenyalàvem, els bancs espanyols disposen de milers d'habitatges en propietat i tots sabem que molts acaben en aquest estat perquè els seus propietaris anteriors no han pogut pagar-los.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Cal indicar que a aquests bancs els interessa que surtin propietaris nous que puguin comprar l'habitatge. No oblidem que sempre busquen benefici econòmic.

Si entrem a la web d' Haya , podem veure diferents habitatges a la venda en propietat d'entitats com Cajamar o BBVA. I és que per a molts és una bona oportunitat que no volen deixar escapar per res del món.

En aquest cas, ens centrarem en els habitatges que té a la venda el portal Haya i que són propietat de Cajamar. Els usuaris en qüestió poden filtrar la informació necessària per trobar l'habitatge que millor s'adapti al seu pressupost econòmic.

Muntatge amb una imatge d'una parella subjectant unes claus i una casa de joguina sobre un contracte hipotecari
Si busques casa, entra al portal Haya i sorprèn-te per les seves oportunitats | 89Stocker, Gpoint Studio

No pots deixar passar aquesta oportunitat a l'hora de comprar un habitatge

Podem trobar habitatges des de 700 euros fins a 2 milions d'euros i l'elecció dependrà de quant es vol gastar un en la compra d'una casa. Això sí, com a consell abans de comprar un habitatge propietat de Cajamar, és millor conèixer detalladament com és el mateix i si té o no càrregues econòmiques.

La veritat és que aquells habitatges que són tan barats com els esmentats de 700 euros poden tenir truc, ja que segurament necessitaran una reforma profunda amb el consegüent desemborsament.

Per això, els usuaris que busquin casa i es decideixin per una de les que posseeix Cajamar en aquest portal, hauran de posar sobre la taula els pros i els contres. A més, hauran d'analitzar en fred si de debò els interessa o no aquest habitatge abans de posar els diners.

Alhora, cal ressenyar que els bancs normalment ofereixen condicions més favorables d'hipoteca per finançar aquests habitatges quan té un preu més que elevat. Així, això podria ser un dels avantatges que pot fer que et decantis per un dels habitatges que tenen en propietat els bancs espanyols.