Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del restaurant König, que obre un nou establiment a Blanes

La cadena catalana de menjar ràpid que no para de créixer: obren un nou restaurant

L'establiment serà el novè en la província de Girona i s'inaugura aquest dimecres

Una cadena catalana de menjar ràpid celebra l'obertura d'un nou restaurant. Sí, si com sona. Per celebrar el seu cinquanta aniversari han decidit obrir un nou local a la província de Girona.

Actualment, aquesta cadena disposa d'un total de vuit establiments més a les comarques gironines. Vilablareix, Platja d'Aro, Figueres, Salt i la ciutat de Girona, ja compta amb locals d'aquesta cadena catalana que no para de créixer. A banda, també té dos establiments a Barcelona, un a Rambla Catalunya i un al barri del Born i un altre a Vic.

El nou restaurant presenta novetats respecte a la resta

Estem parlant del Grup König que inaugurarà aquest dimecres, vuit de febrer, el seu restaurant a Blanes, a la comarca de la Selva. Aquesta inauguració es presenta tres dies abans que l'empresa de menjar ràpid compleixi mig segle que va obrir en 1973. El nou establiment està ubicat al número cinquanta-u de l'avinguda de l'Estació.

El local disposarà d'una superfície de mil metres quadrats distribuïts en dues plantes i la seva capacitat rondarà els tres-cents comensals. També estarà obert cada dia de l'any amb un horari de cuina ininterromput de nou del matí a dos quarts de dotze de la nit, i fins a mitjanit els divendres i dissabtes.

La cadena de restauració ha assegurat que el local de Blanes utilitzarà productes frescs i de proximitat. Per exemple faran servir carn de primera qualitat de Banyoles o patates fresques i tallades a mà, entre d'altres. L'oferta gastronòmica el convertiran en un establiment apte per a tots els públics.

Una empresa familiar amb cinquanta anys d'experiència

El primer restaurant de la cadena, situat en la Gran Via Jaume I de Girona, va entrar en funcionament en 1973 i va tancar en 2014. El grup König al llarg d'aquests cinquanta anys ha obert diversos locals arreu les províncies de Girona i la capital catalana. Aquest proper onze de febrer celebrarà cinquanta anys des de la primera inauguració.

El negoci va sorgir com una empresa familiar i s'ha convertit en un referent en l'oferta d'entrepans, salsitxes d'estil alemanys, amanides, tapes i diversos plats a la carta. El plat estrella és sens dubte les seves patates braves. Cada vegada disposa de més ingredients naturals, saludables i de proximitat.

La cadena treballa amb productes de la terra de màxima qualitat i amb l'objectiu de fidelitzar els seus proveïdors. Un exemple d'això, és que totes les hamburgueses subministrades des del primer dia són del mateix proveïdor de Banyoles. Les evidents referències al menjar tradicional alemany expliquen el motiu pel qual es va adoptar el nom de König, que significa rei en aquesta llengua.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp