Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El periodista deportivo Manolo Oliveros

La cadena COPE, amb l'ai al cor per la salut de Manolo Oliveros: «S'ha despertat»

Manolo Oliveros encara no pot narrar, ara per ara, els partits a la ràdio

Manolo Oliveros és la veu de Barcelona a la Cadena COPE. Fa més de tres dècades que segueix el conjunt blaugrana pels estadis de tot el món. La seva absència en les primeres jornades de Lliga ha generat multitud de comentaris sobre el seu estat de salut.

La setmana passada Paco González, la veu de 'Temps de Joc', va ser l'encarregat d'informar sobre la baixa del periodista. No va voler aprofundir en el problema, mantenint en secret la malaltia. Els mitjans de comunicació, aficionats i membres del Barça es van bolcar en ell i li van enviar molts missatges d'ànim. 

Manolo Oliveros, però, va voler reaparèixer la jornada passada per tranquil·litzar els oients. Escolta la ràdio sense la veu d'Oli era estrany. A més, coincidia amb els primers partits sense la presència de Leo Messi.

Abans de la trobada amb l'Athletic de Bilbao, el narrador va voler explicar el que tenia. «Estic molt bé, descansant, que és el que m'han dit que he de fer». Va voler aclarir que es tracta d'una «lesió congènita que ha despertat, no és un ictus».

Mentre duri la baixa, el substitut d'Oliveros per narrar els partits del Barça serà el periodista Rubén Martín. Des de les seves xarxes socials li ha fet arribar moltes mostres d'afecte. Com ell, altres companys de la COPE, que tornen a demostrar un cop més que són una veritable família.

Durant la seva intervenció, Oli va explicar que «és una espècie de nus o variu a les venes del cervell». Segons les primeres proves, es tractaria d'alguna cosa «lleu», ha apuntat. Aquest petit problema de salut li ha generat problemes en la parla, com va confirmar a Paco González.

Els símptomes eren molt similars als que es produeixen en un ictus. Quan va ingressar a l'hospital, van descartar aquesta possibilitat i van procedir a realitzar més proves. Va estar uns dies en un centre mèdic de León, on gaudia de les seves vacances en companyia de la seva família.

Ara, continua descansant al poble de la seva dona Adela, pendent de l'evolució. Manolo Oliveros va agrair l'oportunitat de González per donar les gràcies a totes les persones que el van atendre. Tant als metges, com a les infermeres i tot el personal sanitari.

També es va recordar de l'avi de Piqué, el directiu Amador Bernabéu, que va proposar traslladar-lo a un centre de Barcelona per tractar-se. Va admetre que havia rebut un tracte exquisit a León, per la qual cosa seguirà tractant-se allà.

El responsable de 'Temps de Joc' va reconèixer que l'ensurt que s'ha endut Oli, la seva família i els que l'estimen ha estat «bestial».

Manolo Oliveros, una de les grans veus de la ràdio

Manolo Oliveros és una de les veus més reconegudes i apreciades de la cadena. Gran part de la seva carrera professional ha tingut lloc a la ràdio, en concret a la SER. Va acabar abandonant l'emissora del grup Prisa fa prop de deu anys.

Ho va fer en companyia dels seus companys Paco González, Manolo Lama i Pepe Domingo. Amb ells i una mica més de 40 professionals van decidir emprendre un nou projecte a la COPE.

El periodista català ha narrat en aquest temps milers de partits del Barça. De fet, el mateix González no es recordava de l'última absència d'Oliveros en antena.

Va presumir de bona salut i va voler tranquil·litzar els oients, que a través de les xarxes socials van voler mostrar el seu afecte. No només els culers, també els aficionats d'altres equips com el Madrid. Sempre respectuós, pot presumir de no tenir enemics en el món del futbol i del periodisme.

Confia estar en les pròximes setmanes de nou amb els seus companys.