La cadena lleidatana BonÀrea finalitzarà 2020 amb 19 botigues noves

Durant l'exercici s'han obert 17 noves botigues BonÀrea i altres dues s'inauguraran a finals d'any

Imatge d'una botiga de BonÀrea amb una dona i el seu fill davant
BonÀrea tancarà l'exercici d'enguany amb l'obertura de 19 botigues més | Europa Press

La cadena de botigues de productes carnis i alimentaris BonÀrea, impulsada pel grup BonÀrea Corporació i amb seu a Guissona (Lleida), tancarà l'exercici 2020 amb l'obertura de 19 botigues de nova creació i l'ampliació d'altres 23 botigues, algunes d'elles amb canvi de local, arribant a un total de 525 establiments.

Durant l'exercici s'han obert 17 noves botigues BonÀrea i altres dues s'inauguraran a finals d'any, ha informat la companyia en un comunicat aquest dijous.

Segons l'empresa, s'han obert noves botigues a Barcelona, a Sabadell, Parets del Vallès, Mataró, Navarcles (Barcelona); en les poblacions lleidatanes de Bellvís, Torres de Segre i Rosello; a Figueres (Girona); a Saragossa; en Borja (Saragossa); en Almudévar (Osca), a Molina de Aragón (Guadalajara), a Castelló de la Plana i a Madrid.

UGT demanda BonÀrea

El sindicat UGT va denunciar el grup BonÀrea - Corporació Alimentària Guissona, de Guissona (Lleida) davant la Inspecció de Treball per cessió il·legal de treballadors i treballadores en diferents centres de treball de Catalunya.

Segons va informar el sindicat el passat dimecres, 2 de desembre, en un comunicat, la cessió afectaria el centre productiu de Guissona (Lleida); a la fàbrica de pinso a les Pallargues, a Lleida i a Reus (Tarragona); a una granja de Sant Guim de Freixenet (Lleida); a delegacions cash a Lleida, Gavà, Manresa, Montcada i Reixac, Santa Susanna (Barcelona), Reus, Tortosa i a una botiga a Mollerussa (Lleida).

La denúncia presentada el passat dilluns, 30 de novembre, per la secretària del sector agroalimentari d'UGT FICA de Catalunya, Alicia Buil, està registrada en la inspecció de Treball i Seguretat Social de Catalunya, segons la documentació. En total són 316 treballadors i treballadores que van ser subcontractats per les empreses Adecco Outsourcing (177), Randstad (105) i CTC (34) dins d'aquests centres de treball, assenyalava el sindicat.

UGT va assegurar que les tasques que realitzen en aquests centres de treball són activitats laborals pròpies de la companyia BonÀrea. La central sindical va argumentar que els treballadors i les treballadores d'aquestes empreses subcontractades «presten el seu servei en els centres de treball de BonÀrea, dirigits i organitzats pels responsables de BonÀrea, i seguint els mateixos torns i horaris que la resta de la plantilla, amb qui comparteixen també vestuaris i menjadors».

UGT va agregar que «la vinculació laboral entre aquests treballadors i treballadores i la companyia BonÀrea respon a una clara cessió il·legal de treballadors».


Comentaris

envia el comentari