Caiguda mundial de Gmail, Youtube i altres serveis de Google

Aquesta incidència impedeix els usuaris accedir als seus correus, arxius i veure vídeos

Un home passa per davant d'un logotip de Google
Els serveis de Google han patit una caiguda d'abast mundial aquest dilluns al migdia. | EFE

Diversos serveis de Google com Gmail, YouTube o Drive, estan experimentant problemes aquest dilluns que impedeixen l'accés als usuaris, així com veure vídeos, carregar nous correus o la sincronització d'arxius. Com recull el portal 'DownDetector', els problemes a YouTube han començat cap a dos quarts d'una del migdia d'aquest dilluns, amb errades en l'inici de sessió, en l'accés a la web i en la reproducció de vídeos.

A la mateixa hora, els usuaris també han començat a experimentar problemes d'accés a Gmail i Drive, que impedeixen iniciar sessió i accedir als correus rebuts, en el servei de correu. A l'aplicació Drive s'experimenten problemes de sincronització i de càrrega. Els problemes en els serveis de Google, reportats per milers d'usuaris a través de les xarxes socials, són d'abast global, però tenen una major incidència a Europa, especialment a Espanya, Portugal, Regne Unit, Polònia i Grècia.

❗Notícia en ampliació. La redacció de Catalunya Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.com, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.


Comentaris

envia el comentari