CaixaBank augmentarà les comissions en pagaments en divises diferents de l'euro

En concret, aquesta nova mesura afectarà només a les targetes 'co-branded'

Centre corporatiu CaixaBank Catalunya
CaixaBank augmentarà les comissions als pagaments amb targetes 'co-branded' | CaixaBank

A partir de març CaixaBank elevarà les comissions que aplica als seus clients quan realitzen pagaments en divises diferents de l'euro amb les targetes 'co-branded', és a dir, les targetes vinculades a comerços i empreses.

Aquesta mesura entrarà en vigor el 28 de març i només afectara els personals i empreses que utilitzin aquest tipus de targetes. En concret, es convertiran a euros en el tipus de canvi compost per la suma del tipus de canvi establert per les targetes de crèdit més un increment del 3,95%. De fet, aquest és el percentatge que CaixaBank ja aplica a totes les seves altres targetes quan s'utilitzen en un pagament amb moneda diferent a l'euro.

L'entitat ha decidit unificar les condicions de totes les targetes després de fusionar el negoci de les 'co-branded', les quals comptaven amb una menor comissió. Aquest canvi de contracte afectarà les ordres rebudes per Visa o Mastercard, les úniques targetes emeses, per al moment, per l'entitat. No obstant, també s'aplicarà a les noves targetes que Caixabank pugui incorporar en un futur.

Carta informant als clients

Óscar Escribano, el director de clients de CaixaBank Payments and Consumer ha enviat una carta als clients detallant que el tipus de canvi pot ser consultat pel mateix titular de la targeta a les pàgines web de Visa o Mastercard. A més, en el comunicat també adverteix que les variacions del tipus de canvi que es produeixin s'aplicaran immediatament, sense necessitat de comunicació prèvia. 

En última instància, també s'informa que en el cas que el client no estigui conforme amb aquesta decisió, hi ha la possibilitat d'oposició i cancel·lació del contracte de la targeta de crèdit enviant un escrit a 'hola@caixabankpc.com', indicant nom, cognoms i número d'identitat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari