Caixabank

CaixaBank té una novetat molt innovadora per a tots els clients que tenen mòbil

CaixaBank promet revolucionar el mercat de les compres amb aquesta solució

CaixaBank té una novetat tecnològica que promet revolucionar el mercat del comerç. Per beneficiar-se'n, només cal tenir un telèfon mòbil.

L'entitat bancària presentava recentment un sistema per fer pagaments amb targeta de crèdit. Per mitjà d'una 'app' aconseguirà que qualsevol telèfon intel·ligent es converteixi en un datàfon. Això significarà que els negocis podran admetre els cobraments sense necessitat de comptar amb un aparell addicional com ara un lector de targetes.

Aquesta aplicació porta el nom de Smartphone TPV i es presenta com una solució molt interessant per a un nombrós grup de col·lectius. Entre ells, els autònoms, comerços i professionals, al marge de la mida que tinguin o el sector al qual pertanyin. A partir d'ara podràs acceptar els pagaments en les compres dels vostres clients de forma senzilla per mitjà d'un mòbil.

Aquesta eina que acaba de posar en marxa CaixaBank permet els pagaments 'contactless'. A més, compta amb el mateix grau de seguretat que un datàfon. Es pot utilitzar amb targetes MasterCard i Visa, i és possible accedir a l'historial de les operacions en temps real.

Què he de fer per tenir un datàfon al telèfon?

Aquells clients de l'entitat bancària interessats en aquesta solució ho tenen molt senzill. Únicament s'han de descarregar l''app' Smartphone TPV al dispositiu mòbil, que ja és a la PlayStore de Google, publica La Razón.

Imatge d'una persona amb un mòbil a una mà i amb una targeta a l'altra
N'hi haurà prou passant la targeta per sobre del mòbil per efectuar el cobrament | GETTY IMAGES

Resulta vàlida per als mòbils i tauletes amb sistema Android. L'única condició és que tingui una versió 8 o superior del sistema operatiu i també NFC.

 

Així és el funcionament d'aquesta eina que revolucionarà el comerç

Ningú posa en dubte que aquesta eina desenvolupada per CaixaBank resultarà molt còmoda per als professionals del comerç. Amb el seu mòbil personal, sense necessitat de lector de targetes, podran facilitar el pagament de les compres als seus clients.

Aquells que decideixin unir-se a aquest servei obtindran unes claus per accedir a l'aplicació. Quan les introdueixin ja podran fer-ne ús. A l'hora d'executar una venda caldrà introduir l'import de l'adquisició a la pantalla principal.

El següent serà que el client acosti la targeta al telèfon on es troba instal·lada l'app. Pot ser que en certes operacions, en funció de les seves característiques, ens requereixin un codi PIN. En confirmar la compra, apareixerà a la pantalla la possibilitat de crear un rebut, que es farà arribar a l'usuari a través de la via triada.

És possible enviar-lo per correu electrònic, mostrar-lo a la pantalla o generant un codi QR. Per tant, guarda moltes similituds amb el datàfon tradicional, amb l'única excepció que no permet treure'n còpia impresa al moment. En qualsevol cas, és una opció que cal tenir en compte i que podria suposar un gran avenç per al sector.

Imatge d'un datàfon
Ja no serà necessari recórrer al datàfon als comerços | GETTY IMAGES

Des de CaixaBank expliquen que aquesta solució «ajuda a millorar l'experiència de compra dels clients. Això suposa un avantatge per a aquells negocis que necessiten mobilitat i flexibilitat en l'experiència de cobrament».

Posen com a exemples els «professionals que es desplacin a domicilis per fer feines, restaurants, comerços que realitzin repartiments, grans establiments, etc».

Aquesta nova proposta servirà a l'entitat d'origen catalana per consolidar el seu lideratge en servei a comerços. Actualment, per mitjà de Comercia Global Payments, disposa de més de 645.000 TPV en locals. Pel que fa a la quota de negoci, puja fins al 31,2%.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Entenen que així s'oferirà un servei més àgil i complet als clients. Des del dimarts passat 23 de maig ja està disponible.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!