Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Seu del banc CaixaBank vist des de l'exterior

La paga mensual que CaixaBank ofereix als seus clients: es cobra durant tota la vida

Descobreix com aconseguir uns diners extra cada mes

CaixaBank posa a disposició dels seus clients un producte molt interessant. La contractació permetrà que l'usuari pugui cobrar una paga mensual per a tota la vida.

Les entitats bancàries cada vegada concedeixen més importància al públic de major edat. Per això posen a la vostra disposició una cartera de productes i serveis d'allò més extensa. Entre les diferents propostes que ens ofereix el mercat hi trobem aquesta del banc català.

Es tracta de Renda Vitalícia. Està pensada sobretot per als clients de la tercera edat i compta amb una sèrie d'atractius que cal tenir en compte. Consisteix en una paga mensual que es percebrà de manera indefinida, publica el diari Ideal.

Des de CaixaBank expliquen que és «una assegurança d'estalvi que permet cobrar una renda mensual durant tota la vida». A canvi, caldrà fer una «aportació única que s'inverteix en dues carteres amb diferents polítiques d'inversió. Amb diferents perfils i costos per a la seva gestió».

Oficina exterior i caixer automàtic de CaixaBank
El banc català posa a la disposició dels seus clients un producte molt interessant | Europa Press

Tal com indica el mitjà esmentat, la contractació d'aquest producte queda supeditat al pagament d'una certa quantitat. Ha de consistir en una quantia igual o superior als 20.000 euros.

Condicions d'aquesta renda vitalícia

CaixaBank permet que aquesta Renda Vitalícia la pugui percebre un o dos titulars. En cas d'optar per aquesta segona opció, la quantia a cobrar per cada beneficiari seria del 50% del total.

En cas que un dels dos beneficiaris mori, l'altre titular passaria a cobrar la paga en la seva integritat. A més, expliquen que els descendents dels titulars podrien accedir al capital de la víctima si el servei s'havia contractat amb anterioritat. Un altre detall a tenir en compte és que permetran recuperar els diners invertits si en algun instant es requereixen.

Al banc català el defineixen com una bona oportunitat per començar «a diversificar els teus estalvis». Permetrà «cobrar una renda mensual vitalícia per continuar mantenint el teu benestar i qualitat de vida». Només cal aportar una prima mínima de 20.000 euros per «gaudir de més tranquil·litat».

Destaquen principalment l'estabilitat que proporciona, ja que contribuirà a fer que el beneficiari ingressi una paga cada mes. Incideixen que en funció de la renda contractada «podràs assegurar per als teus una part o la totalitat del capital aportat». També valoren la flexibilitat, ja que en algunes de les rendes vitalícies serà possible augmentar-ne la renda mensual.

Possibilitat de rescatar el capital

El capital dels titulars s'abonarà als hereus una vegada mori el darrer dels beneficiaris. Això és una cosa en què incideixen molts dels interessats, que volen conèixer la situació en què quedarien els seus fills o familiars després de contractar el producte.

Muntatge amb una parella de jubilats i una guardiola amb monedes amuntegades al costat
Aquesta renda vitalícia està pensada per a la gent gran | Monkey Business Images

Expliquen que es tracta d'un servei amb «una clara vocació vitalícia», que parteix amb el propòsit de garantir un cobrament mensual de per vida. A més, aclareixen que el capital invertit es pot rescatar en qualsevol moment quan es necessiti. Llevat de la modalitat a capital cedit, que no compta amb capital de defunció.

Afegeixen que el valor de rescat estarà condicionat al valor de mercat de la inversió associada al contracte. En cas que aquesta operació s'efectuï abans de l'horitzó temporal recomanat, incrementarà el risc de pèrdua de capital.

Modalitats de renda vitalícia

A CaixaBank ofereixen aquestes rendes vitalícies amb quatre modalitats diferents. Es tracta de Tranquil·litat Flexible, Tranquil·litat, Inversió Flexible Plus i Capital Reservat. L'opció a escollir dependrà en gran manera de l'edat que es tingui i dels diners que pretenguin deixar-se els descendents.