Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de fons d'unes oficines de CaixaBank, amb el seu logotip, juntament amb una imatge d'un home celebrant i un sobre amb diversos bitllets d'euros a dins

La manera d'aconseguir 400 € de regal o una Smart TV de CaixaBank avui mateix

Des de CaixaBank han llançat una nova promoció molt beneficiosa que durarà fins al proper mes de maig

Són molts els bancs que han decidit fer regals a canvi de captar nous clients i que aquests domiciliïn les seves nòmines a cada entitat. En aquest cas, cal destacar l'oferta de CaixaBank, una de les entitats més reconegudes del nostre país.

La promoció de què tots estan parlant està relacionada amb la possibilitat d'aconseguir fins a 400 euros o una Smart TV per domiciliar la nòmina al banc. L'import dels diners i la mida del televisor canviaran segons el salari de cada persona, així com altres requisits.

Així pots aconseguir 400 euros o una Smart TV a CaixaBank

Des de CaixaBank han establert diferents condicions perquè els interessats puguin optar al benefici dels 400 euros o de la Smart TV. A més de domiciliar la nòmina al banc, també dependrà de l'import de la nòmina:

  • Les nòmines iguals o superiors a 1.200 euros obtindran una Smart TV Samsung de 32” o un cupó regal de 200 euros que es pot bescanviar a Wivai.
  • Les iguals o superiors a 2.500 aconseguiran una Smart TV Samsung de 50” o un cupó regal de 400 euros per a Wivai.

Així mateix, hi ha altres requisits, com ara domiciliar el pagament de rebuts o fer ús de la targeta obtinguda amb l'obertura del compte.

Data límit de la promoció i altres requisits

Aquesta nova promoció de CaixaBank tindrà lloc fins al proper 31 de maig d'aquest 2024. Tret que des del banc prenguin la decisió d'estendre aquest termini durant més temps.

Per la seva banda, es poden adherir les persones grans que domiciliïn la seva nòmina i tres rebuts més, realitzant tres compres amb la targeta cada trimestre. A més, hi podran participar tant els nous clients com els actuals.

Com a punt a tenir en compte, el banc exigeix una permanència de 24 mesos amb aquestes condicions i 24 mesos de permanència com a client.

La manera de participar en aquesta promoció de CaixaBank

Aquelles persones que compleixin aquests requisits i vulguin participar en aquesta promoció han d'obrir el seu compte nòmina a CaixaBank. Si són clients nous, també hauran de domiciliar la nòmina.

En cas que siguin usuaris de l'entitat és més senzill. Només cal fer la gestió que correspongui perquè el seu ingrés mensual es faci tots els mesos al compte.

Finalment, cal recordar que aquest tràmit es pot dur a terme a la web de CaixaBank. També per via telefònica amb un gestor per als que ja siguin clients del banc.