Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Imatge de fons d'unes oficines de CaixaBank, amb el seu logotip, juntament amb una imatge d'un home celebrant i un sobre amb diversos bitllets d'euros a dins

CaixaBank regala 250 euros a molts clients: els pots aconseguir avui mateix

La nova promoció de CaixaBank s'uneix a altres grans entitats per augmentar la domiciliació de nòmines

Entitats com CaixaBank es preocupen cada cop més per incrementar el nombre d'usuaris. Aquest mes de maig, el banc sorprèn amb una nova promoció per la qual pots aconseguir fins a 250 euros nets.

La promoció estarà vigent fins al pròxim 30 de juny d'aquest 2024 i és la substituta de l'oferta anterior amb què es podia aconseguir una Smart TV o 400 euros si el client obria un compte de nòmina. Per aconseguir el regal, cal complir certs requisits.

Requisits per obtenir els 250 euros de CaixaBank

Com passava amb la promoció anterior, per accedir a aquest regal de CaixaBank, l'usuari ha de complir diferents requisits establerts per l'entitat.

Nòmina

El primer i principal requisit consisteix a domiciliar la nòmina per primer cop. Tant els nous usuaris com els actuals que no ho hagin fet, poden participar a la promoció. A més, la quantitat de diners depèn del salari mensual:

  • Nòmina igual o més gran de 900 euros: es rebran 150 euros.
  • Nòmina igual o més gran a 1.500 euros: es rebran 250 euros.

Rebuts

Després d'haver domiciliat la nòmina, també caldrà domiciliar tres rebuts al compte de CaixaBank, així com dur a terme un mínim de tres compres amb la targeta al trimestre.

Permanència

D'altra banda, la promoció implica una permanència de 24 mesos a CaixaBank amb aquestes condicions. I de 24 mesos més com a client (mantenint el compte o un dipòsit per un saldo d'almenys 5 euros).

Imatge de fons d'unes oficines CaixaBank amb el seu logotip i dues imatges més, una d'una mà amb bitllets d'euros i una altra d'un home amb gest sorprès i un portàtil al davant
Les xifres ofertes per CaixaBank són netes, per la qual cosa són els diners finals que es rebran després d'impostos | Europa Press, Maridav, Getty Images

Com participar en la promoció de l'entitat

Un altre dels detalls que cal tenir en compte és que els diners que ofereix CaixaBank són nets. És a dir, es rebran els 150 o els 250 euros, segons el cas, després d'aplicar la retenció que correspongui d'IRPF.

Els qui no hagin domiciliat la nòmina, així com els nous, podran participar en aquesta promoció obrint el compte de nòmina sense comissions. Això es pot fer a la seva pàgina web, per via telefònica oa les oficines de forma presencial.

Clients actuals

Si ho vols fer via online, hi ha dues opcions. Una és per als clients que vulguin domiciliar la seva nòmina, que poden triar que un agent els truqui i els expliqui els termes i condicions, així com els passos que cal seguir.

Nous clients

Una altra és per als nous clients, que el primer que han de fer és convertir-se en usuaris de CaixaBank per després triar l'opció “vull portar la meva nòmina”.

Així mateix, cal completar un formulari amb les dades personals i acceptar les normes de tractament de dades. Després, els nous clients només han de seguir les instruccions que apareguin a la web de CaixaBank.