Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer plà del cartell amb el logo de l'exterior de les oficines de CaixaBank

CaixaBank sorprèn amb un altre avantatge per als seus clients: el benefici per tothom

CaixaBank busca noves fórmules per captar i retenir clients

CaixaBank sorprenia recentment els seus clients amb un nou anunci. Es proposen oferir uns quants avantatges als clients que van més enllà de l'àmbit purament econòmic o financer.

L'entitat d'origen català posa en marxa un programa d'experiències i continguts enfocats cap a la cultura, gastronomia, esport i música. Porta el títol de 'Xperience CaixaBank' i promet revolucionar la manera d'entendre els beneficis bancaris.

Per això, facilitaran als usuaris unes activitats úniques, a més de tenir accés a contingut audiovisual exclusiu, publica Ideal. Fins avui, aquest servei es limitava únicament als clients de Banca Privada, Wealth i Empreses. Tanmateix, ara ja podran gaudir-ne totes les persones que hi operin.

Està previst que duguin a terme milers d'experiències inoblidables que contribueixin a intensificar el sentiment de pertinença amb l'entitat. Entre altres coses, els facilitaran promocions, sortejos i descomptes en esdeveniments culturals, musicals, gastronòmics i esportius. Això serà possible gràcies als diferents acords a què arribarà CaixaBank amb les diferents empreses.

Són moltes les propostes que es posaran a la disposició dels usuaris. Permeten gaudir d'experiències amb cuiners de renom, activitats culturals amb artistes o sessions d'entrenament amb futbolistes. Per optar a tots aquests avantatges només caldrà entrar al portal 'Xperience CaixaBank' i registrar-se.

Seu del banc CaixaBank vist des de l'exterior
CaixaBank posa a disposició dels usuaris unes experiències exclusives. | Europa Press

Ara bé, l'entitat d'origen català no es conforma només amb això i també disposa de projectes a l'àmbit digital. En certa manera, aprofita una iniciativa que va començar durant la pandèmia. Aleshores, es proporcionava continguts d'estil de vida als usuaris per entretenir-los.

Tot i això, aquesta iniciativa s'ha perfeccionat fins a donar com a resultat el que tenim avui dia. Ens trobem amb una proposta global d'experiències i activitats pensada per a tota mena de públics. Entre els continguts audiovisuals disponibles hi ha un projecte que porta el títol d''Experiencias con'. S'hi inclouen peces que tenen com a protagonistes dos personatges molt reconeguts de diferents temàtiques, per exemple: 'Antonio Orozco i Nuria Roca; Ferran Adrià i Antonio Banderas; i Alberto Contador i Iñaki Gabilondo, entre d'altres.

Aquests són només alguns dels famosos que han format part d'aquestes converses que prometen ser molt interessants. Els clients de CaixaBank es podran delectar amb aquestes peces de 45 minuts, on fan reflexions de rellevància.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Els quatre àmbits en què se centrarà CaixaBank

Els esforços de l'entitat catalana en aquest programa es concentraran bàsicament en quatre temàtiques. En primer lloc, es troba Music Xperience', amb què CaixaBank col·labora i impulsa una desena de festivals musicals a diferents punts d'Espanya. Els usuaris tindran accés a prevendes d'aquests certàmens, a més de descomptes i sortejos per conèixer els artistes.

Oficina exterior i caixer automàtic de CaixaBank
Per beneficiar-se d'aquests avantatges només caldrà ser client de l'entitat catalana. | Europa Press

Pel que fa al sector cultural, també han arribat a acords amb alguns dels teatres espanyols principals. Entre ells, el Gran Teatro CaixaBank Príncepe Pío (Madrid), Teatre Soho CaixaBank (Màlaga) o el Teatre Olympia (València). A més a més, a través de la iniciativa 'Culture Xperience', col·laboraran amb els Premis Goya i els Talía de l'Acadèmia de les Arts Escèniques.

Quant a la gastronomia, les experiències inoblidables arribaran de la mà de 'Gastro Xperience'. Els clients gaudiran de trobades exclusives a restaurants, tasts de vi i rutes gastronòmiques. A més, han arribat a acords amb institucions com ara el Basque Culinary Center i elBullifoundation.

Els aficionats a l'esport tindran a l'abast 'Sports Xperience'. Els clients del banc disposaran de sortejos i uns quants avantatges en competicions esportives, sigui a recintes de futbol, tornejos de tennis, camps de golf o estacions d'esquí. CaixaBank fa una aposta molt forta per aquest programa i comptarà amb ambaixadors de luxe com ara Antonio Banderas o Pablo Alborán.