Foto del logo de CaixaBank.

CaixaBank tira la casa per la finestra: habitatges a la venda a partir de 2.800 €

Aquests immobles de CaixaBank són més econòmics que altres del mercat

El banc més gran d'Espanya s'ha proposat combatre la idea que tenir una casa pròpia és gairebé impossible avui dia. CaixaBank ha sorprès tothom, en posar a la venda habitatges a tot Espanya a partir de tan sols 2.800 euros.

Accedir a la compra d'un immoble s'està tornant gairebé impossible. Al 20% que has de tenir estalviat per completar els diners que no et dona el banc, cal sumar-hi un altre 10% per fer-li front a les despeses derivades de la compravenda.

Per aquest motiu, són moltes les persones que, tot i que volen comptar amb un habitatge en propietat, cada cop veuen més lluny aquest somni. En aquest sentit, des de CaixaBank pretenen ajudar.

A través del portal immobiliari Haya, des de l'entitat bancària han posat a la venda una gran quantitat d'immobles. El millor, sens dubte, és que el preu és molt més assequible que en altres casos, ja que estan per sota del seu valor real de mercat.

Per què comprar un habitatge de CaixaBank?

Comprar un habitatge no és un procés senzill. De manera general, qualsevol entitat bancària ofereix un 80% del valor total de l'habitatge. És a dir, per fer front a l'adquisició, el comprador ha de tenir el 20% restant, i a tot això cal sumar-hi els diners de les despeses.

Oficina de Caixabank
CaixaBank ofereix habitatges des de 2.800 euros | GTRES

En aquest cas, CaixaBank és la part venedora i també l'entitat bancària. Això vol dir que, als clients interessats a fer-se amb algun dels seus immobles, us pot oferir un altre tipus d'avantatges.

En alguns casos, pot arribar a oferir fins i tot el 100% del valor de l'immoble. Això és així pel fet que el banc també vol desfer-se com més aviat millor d'aquestes propietats. És a dir, podràs aconseguir un tracte més avantatjós per a les dues parts que en altres casos.

Aquest és l'habitatge més econòmic que té anunciat

Des de CaixaBank, anuncien que: «Si busques actius a Espanya per comprar, a Haya immobiliària posem a la teva disposició un ampli catàleg amb immobles de CaixaBank de tota mena».

A més, afegeixen que: «T'oferim preus barats per comprar actius».

En aquest sentit, la propietat més econòmica de l'entitat bancària que podreu trobar al portal està situada a Ontinyent, València. Compte amb un preu de tan sols 2.800 euros. No obstant, només compta amb 17 metres quadrats.

D'altra banda, dins del portal podreu trobar fins a 1.949 habitatges de CaixaBank que tenen preus per sota dels 40 mil euros. És a dir, poden resultar interessants si desitges adquirir el teu primer habitatge.

Al portal Haya trobaràs tots els habitatges de 'CaixaBank'

Si necessiteu més informació sobre aquest tipus d'immobles o voleu veure el catàleg que té CaixaBank al complet, podeu fer-ho a través de la pàgina web de Haya .

Així mateix, a través del portal podràs buscar el teu habitatge desitjat fent ús dels filtres. És a dir, podràs triar la ubicació, el preu, els metres quadrats que desitges, el tipus de vivenda o quantes habitacions necessites. A més de comprar, també es pot llogar.

Foto d'un bloc de pisos.
Els habitatges solen procedir d'embargaments, per la qual cosa cal anar amb compte | Getty Imatges

Què has de saber sobre aquests immobles

Tot i que tot això sembla molt senzill, la veritat és que hi ha alguns aspectes que has de tenir en compte. Per exemple, el més important és que la majoria d'aquests immobles provenen d'embargaments. És a dir, els seus amos anteriors no van pagar el deute.

Per aquest motiu, CaixaBank, com la resta de les entitats bancàries, volen donar sortida a aquests habitatges amb un preu assequible. Les trobaràs més barates que al mercat normal.

D'altra banda, cal saber que, abans d'iniciar la compra d'un pis que ve del banc, heu de visitar l'habitatge . Des de CaixaBank, per exemple, la recomanació de llegir la lletra petita dels contractes, revisar la propietat, la seva vida passada i calcular tots els impostos. Per descomptat, també cal comptar amb un estudi de finançament particular.