Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer plà del cartell amb el logo de l'exterior de les oficines de CaixaBank

CaixaBank triomfa al mercat: hipoteca sense comissions i amb descomptes a les quotes

La Hipoteca Fixa 'CasaFácil' de CaixaBank pot ser la teva solució si vols comprar un habitatge

La majoria de les persones necessiten contractar un préstec hipotecari per poder adquirir un habitatge a Espanya. Per aquest motiu, el més recomanable és tenir estalviat com a mínim entre un 20 i un 30% del valor de l'habitatge a comprar.

En aquest sentit, cal tenir en compte aspectes com la pujada constant que l'Euríbor ha patit en aquests últims mesos. Gràcies a això, les hipoteques a tipus fix han pujat, ja que ofereixen més tranquil·litat als que les contracten en pagar sempre la mateixa quota.

Des d'entitats com CaixaBank, per tant, compten amb productes cada cop més interessants per als futurs propietaris.

CaixaBank llança una hipoteca molt interessant

Un dels productes que ha llançat CaixaBank de forma recent al mercat i que pot interessar a tots els que busquen comprar una casa és la Hipoteca Fixa 'CasaFàcil'.

Parlem d'un préstec hipotecari que compta amb condicions d'adquisició molt interessants per a tots aquells que necessitin un finançament a mida per adquirir l'habitatge.

Muntatge del logo de CaixaBank damunt de la façana exterior d'un bloc de pisos
La Hipoteca Fixa CasaFácil de CaixaBank té condicions molt interessants per als futurs propietaris | Getty Images

Un dels principals avantatges d'aquesta hipoteca fixa és que té una tarifa plana, així com una quota mensual sense sorpreses. D'altra banda, no té comissions d'obertura ni d'estudi.

Avantatges de la Hipoteca Fixa 'CasaFácil' de CaixaBank

Com veus, són diversos els avantatges principals que té aquesta Hipoteca Fixa 'CasaFácil' de CaixaBank. Tot i això, també té altres beneficis que la converteixen en una de les més interessants del mercat actual.

1. Adeu a les despeses associades

En primer lloc, no s'apliquen despeses associades. És a dir, serà CaixaBank qui assumeixi totes les despeses del préstec, com poden ser la nota de registre, així com altres despeses relacionades.

2. Quota mensual bonificada

Per altra banda, els usuaris tindran l'oportunitat d'accedir a una quota mensual bonificada segons els productes que contractin amb l'entitat. Com més vinculació existeixi, millors condicions s'obtindran.

3. Finançament i terminis

Pel que fa al finançament, CaixaBank ofereix, en principi, fins al 80% del valor de l'habitatge. Per això, s'ha de tractar de l'habitatge habitual.

Així mateix, es pot tornar la hipoteca en tres terminis: 15, 20 o 30 anys. En qualsevol cas, el termini de devolució sumat a l'edat del titular no podrà superar els 75 anys.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Clau amb un clauer d'una casa sobre diversos bitllets i factures
Un dels seus avantatges principals és la tarifa plana i la possibilitat d'obtenir una quota mensual bonificada | Getty Images

Els interessos a pagar amb aquest tipus d'hipoteca

Per part seva, l'interès a abonar en la quota mensual d'aquesta Hipoteca Fixa 'CasaFácil' de Caixabank dependrà de dos factors. En primer lloc, de la bonificació de la quota i, per altra banda, del termini de devolució. Així, els interessen seran els següents:

  • Termini de 15 anys: amb bonificació màxima s'aplica un 3,60% TIN i 5,146% TAE. Sense bonificació serà un 4,60% TIN i un 5,159% TAE.
  • Termini de 20 anys: amb bonificació màxima s'hi aplica un 3,75% TIN i un 5,215% TAE. Sense bonificació serà un 4,75% TIN i un 5,284% TAE.
  • Termini de 30 anys: amb bonificació màxima s'hi aplica un 3,85% TIN i un 5,185% TAE. Sense bonificació serà un 4,85% TIN i un 5,343% TAE.

Com contractar la hipoteca de CaixaBank?

En el cas que estiguis interessat a contractar aquesta Hipoteca Fixa 'CasaFácil' de CaixaBank, podràs fer-ho fins i tot de forma en línia. Per fer-ho, només has d'accedir a la pàgina web oficial de CaixaBank i descobrir totes les novetats que ofereixen des de l'entitat.

També tindràs l'oportunitat de trobar més detalls sobre els productes vinculats, així com accedir a la bonificació de quotes. D'altra banda, podràs sol·licitar informació a qualsevol oficina física de l'entitat bancària de forma presencial.