Comença el compte enrere per a l'estrena de la novena temporada d''El Foraster' i Quim Masferrer ha aprofitat l'oportunitat per explicar en una entrevista com ha impactat el programa a la seva vida.
L'èxit d''El Foraster'
El 18 de setembre torna un dels programes més populars de TV3 . A l'última entrega d' 'El Foraster', es va aconseguir una mitjana de 508.000 espectadors i un 25,1% de quota.
L'últim episodi es va emetre el novembre del 2022 i ara ja queda res perquè s'estreni la novena temporada.
El proper dilluns 18 de setembre, torna Quim Masferrer amb les seves visites als petits pobles de Catalunya i els monòlegs que presentarà davant dels seus habitants.
El consell que ho va canviar tot
Aprofitant aquest context, Masferrer ha estat entrevistat al programa 'Aquí Catalunya' de la SER Catalunya. Durant l'entrevista, el presentador ha destacat l'enorme èxit del programa i les inquietuds que tenia el seu equip abans de començar-lo.
«Una de les preocupacions que teníem quan vam començar era com acostar-nos a la gent dels pobles». Davant d'aquest dubte, el presentador va optar per fer cas a un consell del pare:
«Abans de començar el programa, el meu pare que és pagès em va dir que sobretot anés amb ganes d'aprendre i no d'ensenyar perquè sinó la gent t'engegarà i no t'explicarà res. Aquesta és la meva intenció des del primer dia», ha explicat.
Un nou Quim després d''El Foraster'
Quim Masferrer també va recordar que el programa va tenir la seva versió espanyola a La 1, 'El paisano', amb cinc temporades i cinc presentadors diferents.
«Crec que el secret de l'èxit és que el seu presentador creu que té la millor feina del món. Cada vegada que marxo a gravar soc com un nen petit que se'n va de colònies. Vull conèixer el lloc on dinarem, que em presentin la gent del poble...», ha reconegut.
«El programa m'ha canviat la vida professional i personalment . A cada poble hi marxo amb amics i aprenc coses», ha explicat.
També ha revelat que les gravacions duren tres dies a cada poble i que abans d'iniciar-lo, un equip va a preparar el terreny. «L'atzar té un factor molt important. Han sortit grans històries de la improvisació», ha recalcat.
«Pots anar a tot arreu i no només a pobles rurals»
«En el fons t'adones que les persones som força iguals a tot arreu i ens preocupen les mateixes coses... Les persones fan que un poble molt lleig sigui el poble més bonic del món», ha reflexionat amb un gran somriure a la boca.