Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'un caixer automàtic agafant un bitllet de 50 euros i una rodona amb el logotip de Revolut

Gran victòria de Revolut, el banc sense comissions que no para de créixer a Espanya

Revolut aspira a convertir-se en una de les grans entitats d'Espanya

Un banc desconegut per a la gran majoria, com és Revolut, aspira a tractar braç a braç amb les grans entitats d'Espanya. Destaca principalment per no tenir comissions i per les bones condicions que presta als clients. Recentment, acaba de fer un pas molt rellevant per consolidar-se al mercat nacional.

El 2021 va obtenir la llicència bancària, però des de fa unes quantes setmanes ja ofereix IBAN espanyol als nous usuaris. La intenció és que en molt poc temps també es produeixi la migració d'aquells que ja formen part de la companyia.

Suposa una notícia important per a Revolut, ja que a partir d'ara passarà a estar supervisat pel Banc d'Espanya. Se li obren unes quantes portes a l'entitat. Des d'aquest moment es permetrà que els clients puguin domiciliar subsidis o pagar els seus impostos.

En total ja compta amb dos milions d'usuaris en territori espanyol. El responsable de la sucursal de Revolut Bank a Espanya, Eduardo Pérez Toribio, valora de manera molt positiva aquest detall.

Disposar de l'IBAN espanyol suposa «estar més a prop del regulador local», de manera que implica «nivell de seguretat i confort», publica El Independiente. Fins ara era possible domiciliar nòmines i rebuts, però en alguns llocs podia haver-hi problemes. Tanmateix, això ja no es produirà a partir d'ara amb aquesta novetat introduïda.

Muntatge d'una persona ficant la targeta en un caixer i una rodona amb bitllets d'euro
Revolut ja compta amb dos milions de clients a Espanya. | España Diario TIPS

L'IBAN farà que es puguin domiciliar subsidis, a més de fer el pagament d'impostos o a la Seguretat Social. Sense oblidar-nos tampoc del servei d'una de les plataformes més demanades pels seus clients, com és Bizum.

Revolut vol plantar cara als grans

La companyia financera anuncia la intenció de continuar invertint en Espanya. L'objectiu és situar-se com un «dur competidor de la banca tant tradicional com digital que s'està generant», expliquen. La pròxima meta consisteix a convertir-se en l'entitat de referència per als espanyols. De moment, ja han aconseguit convèncer dos milions d'usuaris, una «xifra important», destaquen.

El responsable de creixement per al sud d'Europa, Ignacio Zunzunegui, explica el creixement ràpid experimentat a Espanya. Van trigar sis anys a arribar al primer milió de clients, però només van necessitar un any per assolir la barrera dels dos milions. Entenen que el fet d'haver aconseguit l'IBAN espanyol els reforçarà encara més al mercat. «Serà encara més ràpid arribar als tres milions, encara que no m'atreveixo a posar data», apunta.

Muntatge amb una imatge d'una mà traient bitllets d'un caixer i un cercle amb un primer pla d'una persona fent servir el mòbil
Aquesta entitat aspira a convertir-se en un dels grans bancs d'Espanya. | España Diario TIPS, Getty Images

Encara que es marquin com a propòsit ser el compte principal dels ciutadans, tampoc volen descuidar els clients esporàdics. Molts dels que confien en Revolut són joves que troben una sèrie d'avantatges que no es troben a altres llocs. Entre ells, l'absència de comissions per pagar en l'estranger a països que no tenen l'euro.

Destaquen sobretot el compte Flexible, que ofereix una gran rendibilitat, a més de préstecs i targetes de crèdit. A partir d'ara, estaran regulats pel Banc d'Espanya. Tot i això, els dipòsits dels clients romandran coberts pel Fons de Dipòsits de Lituània fins a 100.000 euros.

Altres novetats de Revolut

Després de l'estiu, Revolut també ha presentat altres novetats pel que fa als productes financers. Posen a disposició dels usuaris targetes de crèdit, amb un límit de 10.000 euros i una TAE del 0 %. Per això, cal que s'esculli el sistema de pagament a final de mes.

Arribarà al 18,37 % si decideix ajornar el pagament, que suposa un percentatge inferior respecte d'aquell que faciliten els competidors. Això complementa un altre servei com és el dels préstecs personals, que es va posar en marxa al gener amb la intenció d'ampliar la seva oferta de productes.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!