Oques Grasses en concert al Canet Rock 2019, 15/07/2020

El Canet Rock cancel·la l'edició de l'octubre i passen el festival al 2021

Stay Homas, Buhos, Zoo, Suu, Oques Grasses, Doctor Prats, Mili Nuñez i Ciudad Jara actuaran el pròxim any

El Canet Rock ha anunciat, a través de les xarxes socials, que cancel·la l'edició del 2020 a causa de l'evolució de la pandèmia de la Covid-19 i ha donat a conèixer el cartell de l'any vinent que tindrà lloc el  3 de juliol del 2021

«Podem presentar el nou cartell que hem treballat amb molta il·lusió perquè l'edició de retrobament 20/21 sigui la més memorable de totes». Stay Homas, Buhos, Zoo, Suu, Oques Grasses, Doctor Prats, Mili Nuñez, Ciudad Jara, Itaca Band, Roba Estesa, Lildami, JazzWoman, Miquel del Roig i Cesc formen part de cartell 2021.

A mitjans de març, l'organització va haver d'ajornar la setena edició del Canet Rock al dissabte 3 d'octubre. En aquest nou cartell es poden observar alguns canvis en comparació al cartell que s'oferia a l'edició d'enguany, com per exemple l'absència de Manel, Amics de les Arts i Sopa de Cabra.

Retorn de les entrades fins a l'1 d'agost

Les entrades de l'edició del 2020 servirà per a  l'any que ve  amb les mateixes condicions que els assistents les van adquirir. Així mateix, es pot demanar la devolució a través del web fins a l'1 d'agost. Canet Rock posarà les entrades retornades a la venda des d'aquest dimecres al web a preu de 40 euros  per aquelles persones que es van quedar sense.

Canet Rock ha lamentat no haver celebrat aquesta edició amb normalitat i ha agraït la comprensió «en un moment tan complicat».

El Cruïlla impulsa un festival de petit format al juliol amb concerts diaris

El Cruïlla va decidir cancel·lar l'edició d'aquest estiu i tornarà l'any que ve els dies 8, 9 i 10 de juliol. Tot i això, l'equip organitzador ha impulsat el Cruïlla XXS, un festival que ofereix durant tot el mes de juliol una programació diària a espais emblemàtics de Barcelona.

La programació consta de més de 200 espectacles  amb un màxim de 400 persones assegudes i amb distància de seguretat. S'han programat concerts, arts de carrer, monòlegs, circ i conferències, entre d'altres, mantenint l'equilibri entre grups consolidats i emergents. 

Com van explicar en un comunicat, Cruïlla XXS és un cicle d'espectacles a l'aire lliure  en alguns del espais oberts de la ciutat i que manté «l'ànima del Cruïlla». L'equip del festival ha treballat amb el Poble Espanyol, amb el Recinte Modernista de Sant Pau, amb el Teatre Nacional de Catalunya (TNC) per a disposar del seu jardí i amb l’Ajuntament de Barcelona per altres espais.

Alguns dels artistes que col·laboren amb el festival són Iseo - Back to the Roots, Muchachito (Hombre Orquesta Show), Roger Mas, Ramon Mirabet, Rayden, Joan Colomo, Ladilla Rusa, Obeses, Sanjosex, Mazoni, Ebri Knight, The Sey Sisters o Quico Pi de la Serra, a més d'espectacles de companyies com Brodas Bros, Guillem Albà & La Marabunta o Òpera de Butxaca, entre molts altres.