ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.546 nous contagis, però el risc de rebrot i la positivitat segueixen baixant

Burles a Simón per com ha aparegut en roda de premsa: «La p*ta canya»

L'epidemiòleg es va presentar a Moncloa portant una cridanera màscara verda

Imatge d'arxiu de Fernando Simón durant una roda de premsa
Fernando Simón ha tornat a sorprendre amb la seva nova mascareta verda a Moncloa | Europa Press

Fernando Simón s'ha convertit dia a dia en una de les cares més mediàtiques en la lluita contra la Covid-19. Sigui per les seves declaracions sobre la pandèmia o per les seves sorprenents respostes a les preguntes dels mitjans de premsa, Fernando Simón s'ha convertit en un fenomen a les xarxes socials, on aquest dilluns 13 de juliol va tornar a fer-se viral per un nou motiu.

El director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries del Ministeri de Sanitat (CCAES), es va presentar a la seva habitual roda de premsa a la Moncloa amb una cridanera mascareta de color verd davant la sorpresa de tots.

Les diferents reaccions no van trigar a arribar a través de les xarxes socials. Mentre alguns tuitaires van comparar el color de la mascareta amb el d'un 'chroma key', altres usuaris van publicar que els recordava al partit polític VOX. «Simpatitza amb certa formació política i és la seva manera de reivindicar-se», va escriure un tuitaire. Una altra usuària de Twitter es preguntava alguna cosa així: «Algú em pot dir on puc aconseguir la mascareta verda fosforita de Fernando Simón?»


Comentaris

envia el comentari