Estopa

Vídeo: Canta pels Estopa durant el seu comiat de solter sense saber que els té davant

El trobament ha estat completament per casualitat

Divertida trobada la que han viscut els germans catalans David i José Manuel Muñoz, integrants del grup musical de pop-rock amb tocs de rumba 'Estopa'.

A través de la famosa plataforma digital 'Tik Tok', s'ha fet viral un vídeo, en el qual apareix un noi a l'aeroport en el seu comiat de solter amb els seus amics. Com ja se sap en els comiats d'aquest tipus, el nuvi, la núvia o tots dos, han de fer una mica el ridícul i passar una miqueta de vergonya, perquè si no perden tota la gràcia.

Així doncs, l'home apareix completament disfressat i realitzant algun tipus de prova. Porta una perruca llarga de color rosa, i els ulls i les orelles tapades. Per tant, no pot veure ni escoltar absolutament res del que hi ha al seu voltant.

A partir de les imatges que hem pogut veure, entenem que en la prova, havia de cantar una cançó d'Estopa davant de tothom i, el més sorprenent de tot plegat, és que, de manera causal, el duo català es trobava a la mateixa cafeteria que el grup del comiat de solter. 

Una situació surrealista

Els germans Muñoz, en veure la situació s'han quedat completament de pedra i entre rialles, s'han apropat a l'home que estava cantant per comprovar que no veia ni sentia res de res. En contrastar que així era, han començat a riure de tot plegat.

Tot seguit, els amics li han destapat els ulls al jove i aquest, en veure els dos germans s'ha quedat completament glaçat, no s'ho podia creure. Finalment, s'han abraçat entre rialles i s'han quedat una estona parlant amb els dos artistes.

El trobament ha sigut fortuït

En el vídeo, es pot percebre a la perfecció com el trobament ha estat completament de manera casual i que no hi havia res preparat prèviament.

Un cop l'han penjat a les xarxes, s'ha fet ràpidament viral i ha tingut moltíssimes comparticions tant a 'Tik Tok' com a 'Twitter'. 

Fins hi tot, els cantants catalans han fet una piulada al seu compte de Twitter compartint les imatges amb tot un seguit d'emoticones plorant de riure.