Treballadors d'un supermercat de la cadena Caprabo

Caprabo contracta a 780 treballadors durant els mesos d'estiu a Catalunya

Responen així a la cobertura de vacances, l'increment d'activitat en les botigues i la campanya ordinària d'estiu

La companyia de supermercats Caprabo ha contractat a 780 treballadors per cobrir les necessitats dels seus establiments a Catalunya durant els mesos d'estiu, segons han informat a través d'un comunicat aquest mateix dimarts. Des de la companyia han exposat que les noves incorporacions responen a reforços per cobrir les vacances, l'increment de l'activitat en les botigues i la campanya ordinària d'estiu. 

Reforç de les plantilles

Caprabo ha anunciat que durant els mesos de juliol i agost es duu a terme un augment de les contractacions per reforçar les plantilles dels supermercats i donar cobertura a les botigues. Del total de les contractacions, gairebé el 70% s'han produït a la província de Barcelona, on s'han incorporat a la companyia fins a 542 treballadors. Pel que fa a les altres províncies, a Girona s'han contractat 130 persones per les seves 28 botigues, a Tarragona80 i a Lleida unes 30

L'edat mitjana de les persones que s'han incorporat a Caprabo aquest estiu s'ha situat en els 29 anys. Barcelona ha estat la província catalana on l'edat mitjana és més alta, arribant als 30 anys. A Lleida, en canvi, els treballadors tenen de mitjana 24 anys. 

Del total de noves incorporacions, el 55% han estat dones. A Girona i Lleida, el 70% de les contractacions s'ha fet a dones, i a Tarragona ha estat el 66%. No obstant això, a Barcelona s'han contractat lleugerament més homes (51%). 

Caprabo segueix apostant pel producte local

Tal com anuncia la companyia a la seva pàgina web, «Caprabo aposta per la diferenciació a través de la salut, la producció agroalimentària de proximitat, els productes frescs, l'estalvi personalitzat, la varietat i la innovació». Arran de la crisi generada per la pandèmia del coronavirus, Caprabo va intensificar els contractes amb els  petits productors i les cooperatives agràries que havien perdut els seus canals habituals de venda.

Durant el confinament es va donar sortida als productors de vi  catalans. Ara, amb l'inici de la nova temporada de la pera, la companyia ha decidit apostar pel segell Denominació d'Origen Protegida (DOP) Pera de Lleida, que empara les varietats de pera llimonera, blanquilla i conference.