Caprabo estrena una esperada novetat que facilitarà moltes coses

Es troba en el mateix edifici de la plataforma logística inaugurada el juliol passat

Imatge d'un supermercat Caprabo a Catalunya
Caprabo estrena nova seu corporativa | Europa Press

La cadena de supermercats Caprabo ha estrenat aquest dilluns la seva nova seu corporativa, que estarà situada al mateix edifici de la Zona d'Activitats Logístiques (ZAL) Port de la Zona Franca que va entrar en funcionament el juliol passat.

En total, s'hi han instal·lat 350 treballadors en una superfície diàfana de 3.400 metres quadrats en un edifici de nova construcció en forma de 'U'. Concretament, la nova seu donarà cabuda als departaments operatius de la marca i s'hi han establert les mesures anticovid recomanades per les autoritats sanitàries.

Es preveu un estalvi anual del 50% en consum d’aigua

D'altra banda, les noves instal·lacions també incorporen mesures d'eficiència energètica com sistemes avançats d'il·luminació i monitoratge i estalvi de consums i aprofitament de residus.

Així per exemple, la instal·lació d'aparells i aixeteria de baix consum preveu un estalvi del consum d'aigua anual del 50% en comparació amb un edifici tipus. Compta amb plaques fotovoltaiques per a l’autoconsum d'energia elèctrica de 60 KW, que aporten tres vegades més de la potència i fins al 5% del consum anual necessari per a la nau.

D'altra banda, per a la generació de l'aigua calenta sanitària que s'utilitza en dutxes i serveis s'aprofita la calor residual de la instal·lació frigorífica. D'aquesta manera no hi ha consum addicional d'energia i també ajuda a dissipar la calor de la instal·lació.

Caprabo al costat dels seus clients

Caprabo també va ser un dels primers supermercats a incorporar una opció per aquells clients que no puguin portar mascareta per indicació del metge. D’aquesta manera, la cadena repartirà pantalles facials als clients perquè així puguin comprar als establiments sense cap mena de risc.

Aquesta és una decisió molt valorada després que certa part de la població no pogués conviure amb la mascareta per problemes de respiració o alguna altra discapacitat que els impossibilitava realitzar les activitats essencials com anar al supermercat.

A més, la companyia va obtenir al juliol la certificació Clean Site de Bureau Veritas per a tota la seva xarxa de supermercats, que avala que la cadena està implementant correctament els protocols de neteja, desinfecció i seguretat en les seves instal·lacions enfront del coronavirus.


Comentaris

envia el comentari