Caprabo obre un supermercat en Sant Adrià amb cinc treballadors i 240 metres

La mesura forma part del pla d'expansió que té previst enllestir l'empresa abans de 2021

Treballadors d'un supermercat de la cadena Caprabo
Caprabo té previst obrir cinc botigues més a Catalunya abans de finals d'any | Europa Press

Caprabo ha obert aquest dijous, 26 de novembre, un supermercat amb cinc treballadors i 240 metres quadrats en Sant Adrià del Besòs (Barcelona) i un horari d'obertura de 8.30 hores a 22.30 de dilluns a diumenge, segons un comunicat de l'empresa aquest dijous.

Aquest establiment, en el número 64 del carrer Bogatell, opera sota l'ensenya Aliprox, un format de supermercat urbà que permet una compra «àgil i còmoda» amb un horari ampli i és una de les cinc obertures que Caprabo tenia previstes abans de cap d'any.

El nou supermercat incorpora els atributs de les botigues de nova generació Caprabo, en un model que es caracteritza per recuperar els valors tradicionals del comerç de proximitat i fa èmfasi en la salut, els frescos, l'estalvi personalitzat i la innovació.

Donació de mascaretes

Paral·lelament, l'empresa ha donat més de 200.000 màscares a 120 entitats centrades en l'ajuda social per a disminuir l'impacte de la Covid-19 entre les persones en situació de vulnerabilitat coincidint amb el desè aniversari del Programa de Microdonaciones de la cadena, va informar en un comunicat ahir dimecres.

La majoria d'entitats que han rebut aquest donatiu són locals units als supermercats i que formen part del programa: agrupacions que recullen diàriament productes que deixen de ser aptes per a la venda, però són aptes per al consum, i estan avalades pels bancs d'aliments de les zones.

També es troben altres entitats de referència com Càritas, Creu Roja i bancs d'aliments que ajuden directament a les famílies vulnerables; les entitats socials receptores són de les quatre províncies catalanes.

Pla d'expansió de Caprabo: cinc botigues més

Caprabo complirà el seu pla d'expansió previst per a l'exercici amb una desena d'obertures, concretament vuit supermercats franquiciats i dos propis, i obrirà cinc botigues a Catalunya fins a final d'any.

Les noves obertures han creat més d'un centenar d'ocupacions i el pla d'expansió s'ha centrat en les províncies de Barcelona i Tarragona amb noves botigues en la localitat d'Horta de Sant Joan (Tarragona), a Molins de Rei i Vic (Barcelona), i en la capital catalana.

Els supermercats han estat construïts amb els estàndards de les botigues de nova generació amb l'objectiu de recuperar la tendència del comerç de proximitat, amb una aposta pels frescos, els productes de proximitat, la innovació per a optimitzar l'experiència de compra, i amb les mesures de seguretat establertes a causa de la Covid-19.


Comentaris

envia el comentari