L'administració número 6 de Reus, a la Pastoreta

Era captaire i ara milionària: demanava almoina i guanya un milió a la loteria

La jornada diària es basava a estar 14 hores demanant a les portes d'un supermercat i també d'un banc

Molt de tant en tant, tenen lloc relats d'aquells que creiem que només poden passar a Hollywood. Són històries de pel·lícula, coses mai explicades. Doncs sí, s'ha fet el miracle. I compte perquè s'ha obrat aquí, a València. Concretament, a Alacant.

Una dona que pidolava al barri de La Florida d'Alacant ha estat la guanyadora del primer premi de la Bonoloto d'aquesta setmana. Segons recull La Opinión de Málaga, la senyora, molt coneguda a la ciutat, rebrà un premi de 1.271.491 euros. Gairebé res.

La guanyadora, d'ètnia gitana, asseguren que era una dona molt coneguda per tothom al barri i que tenia problemes econòmics. La jornada diària es basava a estar 14 hores demanant a les portes d'un supermercat i també d'un banc.

▶️ Vídeo del dia

«M'heu solucionat la vida!»

Segons explica el mitjà esmentat, la dona va comprar dies abans la seva butlleta a l'Administració de Loteries número 70 de l'avinguda d'Oriola, a Alacant. Ella solia demanar almoina per aquella zona. Just davant de l'Administració hi ha un banc, i els responsables asseguren que la guanyadora tenia problemes econòmics.

La dona, d'ètnia gitana, també solia demanar almoina davant del supermercat que hi havia just al costat del banc. Un dia, però, es va decidir canviar el banc i el supermercat, per l'Administració de Loteries. I li va canviar la vida.

«Va venir dijous i ens va dir que li havíem solucionat la vida. Hem fet feliç algú que tothom volia al barri. La dona tenia deutes i problemes econòmics», insisteixen les responsables de l'Administració de Loteries a La Opinión de Málaga .

«Sempre s'emportava la Bonoloto; no era gaire cara»

«Venia cada dia cap a les 9 del matí i feia una jornada de treball fins a les 14 hores demanant», diuen les responsables de l'Administració al mitjà esmentat.

«S'asseia entre el supermercat i el banc, davant de la sucursal. Quan acabava, venia i em deia: 'Nena, ja soc aquí'. Sempre s'emportava Bonoloto i Primitiva, Euromilió no perquè era molt car», insisteixen.

Després d'anys i anys de lluita, sembla que ara li ha arribat el premi. Pel que sembla, després de guanyar el premi, la dona els ho va fer saber a tots els veïns. Molta gent del barri va comentar haver-la vist celebrar-ho pel carrer.
Una història de pel·lícula.