Cristina Herranz

Una cara coneguda dels informatius del 3/24, a punt de donar a llum

La periodista ha compartit a Instagram una foto de la seva panxa en estat avançat d'embaràs

Una de les cares més conegudes per informar cada dia molts catalans i catalanes del que passa al país viu un dels millors moments de la seva vida. I ha volgut compartir-ho amb tothom. Cristina Herranz, presentadora de TV3, està a punt de donar a llum i ha publicat a Instagram una foto de la seva panxa, visiblement prominent donat el seu estat avançat d'embaràs. 

«Dolça espera»

La periodista compartia la tendra imatge sota el títol 'dolça espera', un compte enrere que ja arriba a la seva fi. El passat 25 de desembre de 2018, dia de Nadal, publicava la primera foto a la xarxa anunciant que estava embarassada de cinc mesos. El mes d'abril doncs, és el seu novè mes en estat i aviat coneixerà el seu bebè. És per això que  ja no apareix presentant els informatius del 3/24, on treballa des de fa uns anys.

Herranz havia estat la cara de les connexions de TV3 a la Borsa de Barcelona i apareixia a 'Els matins' de Josep Cuní encarregant-se de la secció d'economia. Ara descansa del 3/24 en un moment d'audiències rècord  del canal temàtic català, en part gràcies al seguiment del judici pel procés.

Cristina s'ha mostrat feliç durant aquests tres mesos per la bonica etapa que travessa i ha anat publicant fotografies de l'evolució de la seva panxa a Instagram, per alegria dels seus seguidors, que s'han bolcat en felicitacions i afalacs envers la notícia.