Carles Puigdemont saludant els organitzadors de l'Aplec Internacional d'Adifolk el 25 de setembre del 2021

Carles Puigdemont reapareix a l'Alguer: «El final és sempre el mateix: soc lliure»

L'expresident ha estat aclamat en arribar a l'Aplec Internacional organitzat per l'Adifolk

Carles Puigdemont continua suscitant l'interès de tots els mitjans de comunicació i esdevenint el centre d'atenció. Després de la seva detenció el passat dijous a Sardenya, i la posterior posada en llibertat per part dels jutges italians, l'expresident de la Generalitat ha continuat amb l'agenda que tenia prevista seguir durant aquests dies.

Així, Puigdemont ha reaparegut durant el matí d'aquest dissabte a l'Aplec Internacional que ha estat organitzat per l'Associació per a la Difusió del Folklore (Adifolk), a l'Alguer.

Abans de participar en la recepció que ha tingut lloc a l'Ajuntament de l'Alguer amb el síndic i amb el president de Sardenya, l'expresident del Govern català ha oferit unes declaracions que no han deixat indiferent a ningú.

Carles Puigdemont, aclamat en la seva arribada a l'Aplec

«Estic acostumat a ser perseguit per Espanya», començava manifestant Puigdemont, que ha continuat expressant-se de la següent manera: «Però el final és sempre el mateix: soc lliure». L'expresident, a més, ha volgut deixar ben patent davant els periodistes la seva intenció de no rendir-se, confirmant que ell «continuarà lluitant».

Durant la seva visita, s'ha desplaçat fins a l'aplec internacional d'Adifolk, l'Associació per a la Difusió del Folklore. Allí ha estat rebut per centenars de persones, que han aclamat i celebrat la presència de Carles Puigdemont i li han donat la benvinguda entonant l'Himne dels Segadors.

Un moment que el mateix expresident ha compartit a través de les seves 'stories' a Instagram, on continua igual d'actiu que s'ha mostrat sempre.

L'expresident de la Generalitat té previst oferir una atenció als mitjans al llarg d'aquesta mateixa tarda. Aquest migdia, però, té altres plans: Puigdemont serà rebut pel Síndic de l'Alguer i pel president de Sardenya.

Tot això ho farà acompanyat de l'actual president de la Generalitat, Pere Aragonès.

Gonzalo Boye, contundent: «Aquest procediment està mort»

Qui també s'ha mostrat molt clar amb les seves declaracions sobre tota la polèmica que ha envoltat Puigdemont al llarg de les últimes hores és el seu advocat Gonzalo Boye: «Aquest procediment està mort», ha deixat clar en una entrevista concedida a Catalunya Ràdio.

Boye, a més, ha volgut anar un pas més enllà, i ha instat al Congrés dels Diputats i al Parlament a crear comissions d'investigació, amb l'objectiu de determinar «què està passant amb la persecució de l'independentisme i de l'exili, quins recursos públics s'estan gastant i quantes irregularitats s'estan cometent».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.