Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pla mitjà de Carlos Carrizosa i Lorena Roldán amb el dit amunt en el ple del Parlament

Carlos Carrizosa (C's), rebut a crits a Valls

El portaveu parlamentari de Ciutadans, ha fet una visita a la capital de l'Alt Camp. Havia convocat els mitjans de comunicació a la plaça del Blat, on hi ha hagut moments de tensió amb un grup de manifestants

Carrizosa ha arribat a la plaça del Blat on l'esperaven els manifestants.
Carrizosa ha arribat a la plaça del Blat on l'esperaven els manifestants. | J.G.

 

El portaveu parlamentari  de Ciutadans, Carlos Carrizosa, ha fet una visita a Valls aquest dimecres al matí, per reunir-se amb el grup de treball del seu partit a la capital de l’Alt Camp. Carrizosa ha convocat als mitjans de comunicació a la plaça del Blat, just davant de l’Ajuntament, on l’esperaven una cinquantena de manifestants que l’han rebut al crit de «fora feixistes dels nostres barris!».

Durant aquesta trobada, s’han produït alguns moments de tensió. El mateix Carrizosa i els seus acompanyants s’ha encarat amb els manifestants responent a les escridassades, tot cridant «llibertat».

Durant la seva atenció a la premsa, el portaveu parlamentari a Ciutadans ha lamentat que «quan venim  a fer la nostra feina, ens trobem amb crits d’aquells que no toleren que hi hagi altres ideologies a Catalunya».

En aquest sentit, ha afirmat que «els que ens estan cridant representen un 5% dels vots a Valls, mentre que nosaltres vàrem treure un 20%». Carrizosa ha assegurat que esperen obtenir «bons resultats a les municipals de Valls, ja que Ciutadans està avançant de forma imparable a Catalunya i també a l’Alt Camp».

Els manifestants han escridassat el polític de Ciutadans.
Els manifestants han escridassat el polític de Ciutadans. | J.G.

 

Aprofitant que es trobava davant del consistori vallenc, Carrizosa ha lamentat que «en aquest ajuntament no es respecti la neutralitat política  i s’exhibeixin pancartes i llaços que no representen a tothom», tot i que en aquell moment, la pancarta no hi era.

«Admiro els castells com a català que sóc»

Carlos Carrizosa ha volgut sortir de la polèmica sobre la desafortunada frase que va dir fa algunes setmanes sobre el món casteller titllant aquesta tradició de «puñeteros castells». L’alcalde de Valls, Albert Batet, havia instat Carrizosa a demanar perdó a tots els castellers de Catalunya, ja que venia a Valls, km 0 del món casteller.

El parlamentari de Ciutadans ha insistit que és una expressió «treta de context, sóc una persona que admiro els castells com a català que sóc, des de petit els he vist», ha dit.

Condemna a l’agressió a un grup de veïns a Valls

Carrizosa també ha parlat sobre l’agressió que van rebre un grup de veïns de l’Albada de Valls per part d’un escamot que treia llaços grocs de la via pública. Ha posat en qüestió que aquesta notícia saltés justament el dia abans que ell anés a Valls i ha dit que desconeix si és certa. Tot i això ha afirmat que «condemnem la violència vingui de qui vingui».

Carlos Carrizosa ha respòs als manifestants cridant 'llibertat'.
Carlos Carrizosa ha respòs als manifestants cridant 'llibertat'. | J.G.

 

Carrizosa insta Batet a què condemni també l’agressió a Llarena

Tot i això, el parlamentari ha recordat que el domicili del jutge Llarena de Sant Cugat ha patit també una agressió, on han llençat pintura en el replà. «L’alcalde Batet ha condemnat la violència a Valls, jo també.  Demano que també condemni la violència que ha patit Llarena com nosaltres la condemnem».

Quan ha marxat de la plaça del Blat, els manifestants l’han acomiadat cantant-li la cançó ‘passi-ho bé’.