Carlos Cuevas

Carlos Cuevas reflexiona sobre el coronavirus i aixeca polèmica

L'actor ha volgut conscienciar a la gent a través de les xarxes socials

El passat 9 de març, el jove actor català, Carlos Cuevas, anunciava a través de les xarxes socials  la seva arribada a Barcelona: «Acabo d'aterrar a l'aeroport de Barcelona. Dec haver agafat dels últims vols. A casa». Res més lluny de la veritat, ja que aquella mateixa nit Itàlia  decretava el confinament a tot el país, davant la crisi del coronavirus, i es prohibien «tots els moviments».

Tres dies després de la seva arribada des de  Roma, amb l'OMS decretant el coronavirus com a pandèmia i amb les mesures preses arreu del país pel contundent augment de casos positius,  Carlos Cuevas ha volgut compartir una reflexió amb els seus seguidors de Twitter.

«No parlo de mesures del govern, parlo del marc mental»

L'actor català ha estat 14 dies a Roma, del 24 de febrer al 9 de març. Carlos Cuevas explica que quan va marxar de Barcelona hi havia només 230 casos diagnosticats de COVID19 i ara que ha tornat ja n'hi ha més de 9.000. El català explica com era la vida a Roma, on ja es prenien «mesures de precaució» a la seva arribada, i com la gent del país «ho havia entès», estava conscienciada. No obstant això, posa en relleu el punt al qual ha arribat Itàlia ara i es pregunta on arribarem nosaltres «que no ho entenem».

Cuevas  assenyala que frenar aquesta pandèmia no només és feina del govern també és de tots nosaltres: «Assumim des de ja que haurem de canviar els nostres hàbits durant un temps». L'actor finalitza el seu discurs de conscienciació amb: «No és l'apocalipsi, és una oportunitat preciosa per la consciència, la responsabilitat i la solidaritat».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inverno a Roma.

A post shared by Carlos Cuevas (@carloscuevas) on