Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carlos 'El Yoyas'

'El Yoyas', enxampat en un bar de Catalunya: «S'ha barallat i ha marxat»

Carlos 'El Yoyas', en cerca i captura des de fa dues setmanes, va ser vist en un bar de Sant Vicenç de Calders

Carlos 'El Yoyas' cada vegada està més acorralat, tot i portar més de dues setmanes pròfug de la Justícia. La veritat és que cada dia que passa, sembla que el cas està més a prop de resoldre's, encara que la cerca no està sent gens fàcil per als Mossos.

Aquest es troba a la recerca i captura després d'haver estat condemnat a cinc anys i vuit mesos de presó per maltractament habitual Fayna i la seva família. Amb tot, aquest no es va presentar a la presó com ho havia d'haver fet a finals del mes de novembre.

A les últimes hores, s'ha estrenyit el setge sobre el parador de Carlos Navarro. La veritat és que els Mossos d'Esquadra han trobat aquest dimecres el cotxe que utilitzava 'El Yoyas' de forma habitual i al seu gos.

S'estreny el setge sobre el parador de Carlos 'El Yoyas'

La veritat és que aquest es trobaria a casa dels pares del televisiu, que sembla que té les hores comptades abans de ser detingut.

En les últimes hores, Sálvame oferia informació puntual des del lloc on la policia ha trobat el vehicle de Carlos 'El Yoyas' i la seva mascota.

Abans que David Aleman donés l'última hora a Sálvame sobre la recerca de l'ex de Fayna Bethencourt, l'equip d' En boca de todos , es feia ressò de diverses notícies. Un equip del programa de Cuatro, presentat per Diego Losada, patia un incident a la casa familiar del pare de Carlos i la seva germana.

Tots dos amenaçaven l'equip d' En boca de tots trucant a la policia si no deixaven de gravar-los, encara que finalment l'incident no ha anat a grans.

Troben el vehicle i el gos del pròfug

Això sí, "ens ha cridat, amenaçat i insultat", ha denunciat la reportera davant de l'actitud del pare de Carlos Navarro. I és que aquest recalcava una vegada i una altra que "aquí no viuen 'El Yoyas'", cridant diverses vegades.

"El pare ens ha gravat per enviar-lo a la policia", ha afirmat Esther Yáñez. Mentrestant, a plató, Nacho Abad revelava a l'audiència que el programa havia avisat puntualment els Mossos d'Esquadra perquè poguessin esbrinar quin és el parador d''El Yoyas'.

A més, era Fayna Bethencourt la que confirmava que el vehicle i el gos trobat eren els de Carlos, en paraules de la reportera del programa de Cuatro desplaçada a aquell lloc.

Segons relatava aquesta reportera, Carlos hauria deixat aquestes pertinences a una urbanització dins de la província de Tarragona, on viuen els pares del pròfug.

La frase exacta per la qual ha acabat condemnat Carlos 'El Yoyas'

A més, Nacho Abad ha tingut accés a uns enregistraments esquinçadors. En aquestes, podem escoltar unes agressions verbals de Carlos 'El Yoyas' amenaçant el seu ex, Fayna, i el seu entorn familiar.

Uns àudios esfereïdors que posen els pèls de punta i deixen clar que era habitual que Carlos perdés els nervis, tal com s'escolta l'exgran germà. En aquests àudios, Carlos 'El Yoyas' hauria enviat la seva filla de només 10 anys a fer mal a la mare dels seus fills.

"Li rebentaré el cap amb les meves pròpies mans. El mataré", sentenciava en un missatge d'àudio la petita. Aquests àudios han estat tan salvatges que el programa n'ha censurat alguns per la gravetat i la quantitat d'insults que dedicava a Fayna ia la seva parella actual.

A més, aquest no deixa titella amb cap i també carregava sense pietat contra la Guàrdia Civil, als quals desafiava perquè anessin a trobar el seu parador.