Primer pla de la actriu Carmen Maura

Carmen Maura posa en dubte el #MeToo: «No em crec ni a la meitat de les que diuen que les han violat»

L'actriu madrilenya ha explicat que troba una «exageració» les protestes del col·lectiu

Carmen Maura continua a l’ull de l’huracà. Després que el seu nom saltés a la palestra en assegurar que estava «farta de donar diners als catalans», ara la popular actriu espanyola ha tornat a sortir-se del guió en posar en dubte el moviment feminista ‘#MeToo’.  «No em crec ni la meitat de les que diuen que les han violat», ha explicat Maura durant una conversa per promocionar la seva última obra teatral.

Al fil de la revelació, Maura ha prosseguit amb la seva crítica al moviment en al·legar que troba una «exageració» les protestes del col·lectiu i en recalcar que considera que arribarà un moment en que «preferiran ser homosexuals i ens deixaran en pau». I és que, segons ella, «s’està abusant tant del tema que els homes s’estan acollonint d’una manera increïble».

Carmen Maura posa en dubte el perquè del #MeToo

Tot plegat ha anat encara més enllà quan Maura, preguntada explícitament pel moviment feminista en qüestió, ha explicat que no es creu «ni la meitat dels casos» que es denuncien. «No em crec ni la meitat d’aquesta mena de casos. No em crec aquestes denuncies, sincerament», ha sentenciat l’actriu.

Segona gran polèmica de Maura en poc temps

I és que l’actriu madrilenya ja va cridar l’atenció de tothom en carregar vilment contra Catalunya durant la promoció de la pel·lícula ‘La gente viene y bah’. En aquesta línia, l’actriu es va mostrar indignada amb el govern i la política espanyola perquè assegurava que donaven «massa diners als catalans».

«Cada vegada que veig que per acontentar als catalans els estan donant diners, em poso negra. Perquè precisament no és la comunitat que més ho necessita», deia. Cal destacar, però, que la mateixa Sílvia Abril va saltar al fil de la revelació per contestar Maura amb un contundent: «Doncs que vingui i agafi el tren de Rodalies, i veurà com sí que ho necessitem. Que recorri cada dia 25 km per anar de casa a Barcelona i pagui més d’un euro per anar i tornar. Des que visc a Madrid, he pagat el peatge un cop en 365 dies».