Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Entrada d'una botiga de Carrefour

Carrefour es posa al capdavant i supera Lidl i Mercadona: regal per a molts clients

Els clients poden aprofitar aquest mètode de compra sempre que vulguin

Carrefour ha pres una decisió que afecta tots els seus clients. Malgrat el desconeixement de molts, la cadena d'origen francès ha incorporat una mesura que podria resultar molt beneficiosa per a tots.

Amb aquesta decisió, Carrefour ha aconseguit posar-se al capdavant i superar altres supermercats com Lidl i Mercadona, ja que ha confirmat el següent: els que optin per aquesta opció rebran una recompensa a canvi. D'aquesta manera, es configuren com un dels primers supermercats que «paguen» per comprar amb carmanyoles.

Carrefour et pagarà cada cop que compris amb una carmanyola

Sí, ho has llegit bé. Comprar amb carmanyola podrà resultar una inversió per a les compres futures, si és que decideixes optar per aquesta opció. La cadena francesa recompensarà tots els clients amb un preu simbòlic cada vegada que efectuïn les seves compres mitjançant aquest mètode.

Els clients que hi estiguin interessats hauran de saber que, si porten una carmanyola a la seva secció de frescos, rebran un extra. D'aquesta manera, els clients podran comprar a la xarcuteria, a la carnisseria, a la peixateria i la secció de fruites i verdures rebent alguna cosa a canvi.

Carmanyola transparent amb fruita
L'únic requisit és que la tapa de la carmanyola sigui transparent. | Getty Images

Cada cop que vulguis emportar-te els teus productes dins d'una carmanyola de casa, Carrefour ingressarà a la teva targeta de soci del Club Carrefour 15 cèntims. Però no 15 cèntims per compra, sinó per cadascuna de les carmanyoles que utilitzis a les botigues.

Per poder incloure'ls en aquesta promoció, cada envàs que portis haurà de contenir una tapa transparent, ja que allà anirà una etiqueta amb el preu corresponent als teus productes. Pel que fa al material del seu disseny, no importarà si es tracta de vidre o plàstic, ja que únicament prioritzen que la tapa compti amb la visibilitat necessària.

Els clients només podran portar 3 carmanyoles per cada compra

Això sí, és important conèixer que hi ha un límit a l'hora de comprar productes mitjançant aquesta modalitat. Com ha aclarit la companyia, per cada compra només podràs portar 3 envasos. Així, per cada compra podràs acumular fins a un total de 45 cèntims a la teva targeta per utilitzar-los en futures compres a les seves botigues.

D'aquesta manera, Carrefour no només aposta per l'economia dels clients, sinó pel medi ambient. En comptades ocasions, la cadena ha compartit el compromís per l'ús de productes reciclables i poc agressius amb el medi ambient. Tal com ells mateixos assenyalen, esperen poder reduir un 50 % les emissions de plàstics o altres productes similars de cara a 2030.

Una clienta sortint d'un Carrefour amb bosses
Els clients només podran dur 3 carmanyoles per cada compra. | AGENCIA

No és l'única mesura ecològica que han inclòs a les botigues

Per si no n'hi hagués prou, aquesta no és l'única mesura de Carrefour que advoca per l'ecologisme. Amb la intenció de reduir l'ús del plàstic, la companyia promou l'ús de materials dissenyats a partir de paper i cartó. A més, aquests compten amb la certificació del Consell d'Administració Forestal (FSC, per les seves sigles en anglès), que confirma que el seu origen és sostenible.

Així, cada cop és més comú notar canvis en l'envàs dels seus productes, ja que busquen que aquests siguin com més sostenibles millor, sense haver d'abusar excessivament del plàstic. Segons les seves declaracions: «Per a Carrefour l'eliminació dels residus és un desafiament que requereix una resposta col·lectiva, en què indústria, distribuïdors i clients col·laboren junts».

Per tant, han començat a incorporar altres opcions de compres més compromeses amb el medi ambient. Un exemple clar el trobem a les capses de cartó que ofereix als seus clients perquè transportin les seves compres. En el cas dels sucs, per exemple, ofereix la possibilitat que els clients portin la seva ampolla i siguin ells mateixos els encarregats d'omplir-les.