Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, durant una roda de premsa

Carreguen contra Pedro Sánchez després de revelar com es vacunarà

El president del Govern d'Espanya es vacunarà davant les càmeres de televisió amb l'objectiu de transmetre confiança

«Com un tret»: amb aquestes paraules s'ha referit la ministra de Sanitat, Carolina Darias, a l'avanç de la vacunació al nostre país.Actualment, les dades són molt positives, ja que més de 13 milions de persones han rebut la pauta completa de la vacuna anticovid. D'altra banda, més de 22 milions, gairebé un 47%, ja han rebut la primera dosi.La classe política també ha estat vacunada; els ministres Iceta, Carolina Darias, María Jesús Montero i Meritxell Batet, entre altres, ja han estat immunitzats. De fet, el rei, Felipe VI, també ha rebut la seva vacuna i ho ha mantingut en secret, tot i que es va filtrar una fotografia.

Pedro Sánchez prepara la seva vacunació davant de càmeres

La Comunitat de Madrid ha inciat el torn de vacunació per a la franja d'edat de 40 anys. I dins d'aquest grup es troba el president del govern, Pedro Sánchez, que va néixer el 1972 i, per tant, té 49 anys.

Segons avança aquest dijous, 17 de juny, el digital 'Voz Pópuli', el president rebrà la seva dosi en els pròxims dies. Però la particularitat és que pretén fer-ho davant les càmeres de televisió i que la gent pugui veure-ho en directe.Encara no s'ha concretat la data en què el president rebrà la vacuna corresponent. Podria ser Pfizer, Moderna o, fins i tot, la Janssen, que tan sols és una dosi. Ara bé, es descarta que sigui vacunat a la Moncloa, ja que ho farà en algun centre hospitalari de Madrid, tal com preveu el pla de vacunació de la Comunitat.Pedro Sánchez pretén que la gent s'animi a vacunar-se i transmetre que la vacuna és segura.

Crítiques a Sánchez per la seva «vacunació televisada»

Les xarxes socials han reaccionat al respecte. Desenes d'usuaris han publicat els seus missatges comentant la notícia a Twitter, la majoria d'ells carregant contra el president del govern:

  • Digueu-me que això de la retransmissió de la vacunació de Pedro Sánchez és mentida, si us plau.
  • Si la vacunació de Sánchez no té audiència, tranquils, sortirà Carmen Calvo amb un altre estampat.
  • Serà més llarga la vacunació televisada de Pedro Sánchez que la reunió bilateral amb Biden.
  • Tot preparat per a la vacunació de Sánchez? Va, que avui cal tapar la pujada de la gasolina.
  • A Sánchez li va tant el protagonisme que estan preparant-ho tot perquè la seva vacunació sigui televisada en directe? Jo al·lucino. 

Sens dubte, doncs, les xarxes socials s'han omplert de crítiques pels preparatius de la Moncloa. D'una banda, la pretensió del president de contribuir a la confiança en la vacunació; de l'altra, li retreuen l'excés de protagonisme. Hi ha opinions per a tots els gustos, tot i que la xarxa sembla haver emès ja el seu veredicte final.