Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'arxiu de l'entrada de la sala Razzmatazz de Barcelona

La dràstica decisió de la sala Razzmatazz de BCN malgrat la reobertura de l'oci nocturn

El club nocturn ha assegurat en un comunicat que mantindrà la persiana baixada si les condicions de Salut no «milloren i permeten oferir concerts i sessions sense l’obligació d’omplir les sales de cadires i taules»

La Sala Razzmatazz ha anunciat que no obrirà el mes de juliol tot i la represa de l’activitat de l’oci nocturn. En un comunicat que es pot llegir a la seva pàgina web, l’emblemàtica discoteca i sala de concerts ha justificat la seva decisió de continuar amb la persiana baixada.

La Sala Razzmatazz aposta pel tot o res

La Sala Razzmatazz ha apuntat que la seva proposta, com a club amb programació artística estable, és que el públic es pugui «moure amb tota la llibertat en els diferents espais i ballar en qualsevol racó de les sales».

En aquest sentit, el club nocturn ha argumentat que es mantindrà tancat si en la pròxima revisió del Departament de Salut de les condicions d’obertura aquestes no canvien.

En concret, la sala assegura que no obrirà si els termes de la mesura del Govern no «milloren substancialment i permeten oferir concerts i sessions sense l’obligació d’omplir les sales de cadires i taules per poder prendre una consumició, reduint l’aforament a un 20% de la capacitat actual».

La Sala Razzmatazz aposta pel no-res en lloc d’aprofitar les condicions possibles per a desenvolupar la seva activitat. Assenyala que estaran perdent el seu objectiu, com a promotors i agents culturals, si la seva «màxima preocupació és convertir-se en una mena de policies» per vigilar que ningú no s'aixequi o balli en determinats espais i amb bombolles diferents.

El club reclama «una resposta clara i definida a la reclamació del sector» de l’oci nocturn

Els organitzadors de la sala han reconegut la complexitat de la situació i l'actitud de prudència del Departament de Salut. Si més no, han admès que no entenen com és possible que «no hi hagi una resposta clara i definida a la reclamació de tot el sector» de l’oci nocturn.

El club demana, de fet, «que s'inclogui al Pla Sectorial la possibilitat de treballar amb certificats d'immunització que garanteixin que els espais tenen una molt baixa capacitat de contagi». D'aquesta manera, asseguren que podrien treballar sense «tantes limitacions i amb més garanties de seguretat pel públic».

«Ens n’alegrem, que el sector es comenci a obrir», però «creiem que fins que les condicions siguin una mica més laxes, no podrem oferir les nostres sessions amb les mínimes condicions de qualitat, que creiem irrenunciables», ha conclòs la Sala. 

De moment, la persiana seguirà baixada, i caldrà esperar una relaxació de les mesures que encara no s’albira perquè aquesta pugi.