Càrregues policials a Madrid durant la manifestació contra de l'empresonament de Hasel

Milers de persones s'han manifestat a la Puerta del Sol de la capital de l'estat

Càrregues policials a la manifestació per Pablo Hasel a Madrid
Càrregues policials a la manifestació per Pablo Hasel a Madrid | ACN

La detenció de Pablo Hasel per empresonar-lo continua portant cua. Després de ciutats com Barcelona, Lleida, Girona o Vic, avui ha estat el torn de Madrid. La capital de l'estat ha viscut aquest dimecres enfrontaments entre manifestants i policia, sumant-se així els aldarulls que es van viure ahir en diverses poblacions catalanes durant els actes de suport al raper lleidatà.

Aquest vespre hi havia convocada una concentració per protestar per l'empresonament de Pablo Hasel, que ha acabat amb diverses càrregues policials. Els assistents a la manifestació s'han trobat a la Puerta del Sol de Madrid i, amb la intenció de trencar el cordó policial que s'ha muntat, s'han enfrontat als agents de la Policia Nacional. Aquests han respost al llançament d'objectes carregant contra els manifestants. A la vegada, s'ha desplegat un ampli dispositiu policial a la zona per intentar recuperar el control sobre la Puerta del Sol. 

Milers de persones han fet cap a la cèntrica plaça madrilenya per protestar contra la detenció i empresonament del cantant de rap lleidatà Pablo Hasel. Una detenció que es va produir dimarts al matí a la Universitat de Lleida i que ha desencadenat un seguit de protestes a tot l'estat, sobretot a Catalunya, i diversos aldarulls. Els més destacats es van produir a Barcelona, on els Mossos van ferir una noia que ha acabat perdent un ull per l'atac, i a Vic, on es va destrossar una comissaria dels Mossos d'Esquadra.


Comentaris

envia el comentari