tgn

La Remullada, protagonista del cartell de les festes de Sant Magí 2019

El dissenyador local Aitor Pombo ha estat el guanyador del concurs de cartells d'enguany

Les festes de Sant Magí de Tarragona ja tenen cartell oficial per aquest estiu. L'Ajuntament de Tarragona va convocar un concurs per definir la imatge de les festes, que ja s'ha resolt després de valorar un total de 15 propostes diferents. La guanyadora és la del dissenyador local Aitor Pombo: una proposta cromàtica animada que reivindica la ja tradicional Revetlla Remullada com a referència central.

El copatró de Tarragona —sempre amb el permís de Santa Tecla!— és el motiu de les tradicionals festes d'estiu que enguany arribaran entre els dies 14 i 19 d'agost a la ciutat. D'entre els diversos actes que barregen tradició, cultura popular i festa des de fa dècades, la Revetlla Remullada és un dels punts forts amb majúscules del cartell des de finals del segle XX, i enguany farà el salt com a imatge central de les festes, d'acord amb la proposta de Pombo.

Les festes de Sant Magí aterraran enguany a Tarragona entre el 14 i el 19 d'agost

El tradicional càntir de Sant Magí que es disfressa. Un paraigua, únic i singular, que mulla en mig de l'agost. L'esperit de la Remullada, una popular nit de música i festa a la plaça del Rei que és ja un dels actes més esperats de l'any a Tarragona, fet imatge. «Em vaig inspirar en el musical de 'Cantant sota la pluja' per  l'alegria que desprèn la cançó, tal com fem tots els que anem cada 18 d'agost  a la plaça del Rei», ha explicat l'autor.

Aitor Pombo, nascut a Tarragona, va estudiar Belles Arts a Barcelona i treballa actualment com a dissenyador gràfic i fotògraf. És expert en comunicació visual, i és la primera vegada que guanya el concurs de cartells de Sant Magí, que només acumula tres edicions.

tgn
El cartell definitiu de les festes de Sant Magí 2019 pica l'ullet a la tradicional Revetlla Remullada | TarragonaDigital

També et pot interessar