Sorpresa per l'amenaça d'una botiga als clients que no portin mascareta

Encara hi ha molts ciutadans que s'oposen a fer servir la mascareta, tant en llocs tancats com a l'aire lliure

Dona amb mascareta
L'ús de la mascareta al carrer ja és obligatori a pràcticament tot Espanya, excepte a Madrid | Europa Press

L'ús de mascareta ja és obligatori a pràcticament a tot l'estat després que totes les comunitats autònomes excepte Madrid l'hagin fet d'ús obligatori fins i tot al carrer i en espais a l'aire lliure malgrat que hi hagi distància de seguretat. 

Abans d'això, portar mascareta ja era obligatori en espais tancats, com ara el transport públic o les botigues, però hi ha molta gent que encara evita posar-se la mascareta si no li criden l'atenció. És per això que molts locals han posat cartells a les entrades indicant a la gent que s'han de posar la mascareta, però alguns d'ells s'han fet virals perquè han fet servir l'humor per arribar als seus clients.

El curiós cartell que utilitzen en una botiga de Saragossa per a obligar a usar màscares contra el coronavirus es va fer viral en poques hores en les xarxes socials. Els usuaris han valorat la qualitat i originalitat dels autors del missatge, que té l'objectiu que les persones que entrin en aquest comerç siguin responsables en favor de la salut de totes les altres persones. 

«Si entres a la botiga sense màscara, haurem de prendre't la temperatura. Postdata: només tenim termòmetres rectals», resa l'original cartell, que està enganxat en l'aparador d'un local que sembla ser una botiga de venda d'instruments musicals. 
 

El missatge compte ja amb més de 1.000 'm'agrada' i ronda els 700 'retuits' i comentaris. «Felicitats als que han tingut aquesta idea tan genial», «triomfen segur» o «no està gens malament», són alguns dels missatges de resposta al tuit que ha impactat tothom. Aquest no és l'únic rètol que triomfa a Saragossa

Encara que sembli mentida, aquest no és l'únic missatge que triomfa a la ciutat aragonesa. I és que, des de dissabte passat 18 de juliol, el centre de la Saragossa es va omplir de missatges anònims que critiquen l'actitud de la gent egoista davant els últims rebrots. 

«Saragossa en lluita contra els carallots i el coronavirus. Amb les vostres festes, quedades, àpats... per portar la màscara a la papada, en el colze... Gràcies a vosaltres, carallot, caurem com a mosques!», són alguns missatges que s'han vist també per les xarxes socials.


Comentaris

envia el comentari