La Casa Batlló oferirà entrades a 1 euro durant aquest Nadal

La campanya rep el nom de «Fes el turista» i la recaptació íntegra anirà destinada a la Fundació Banc dels Aliments

La Casa Batlló posarà a la venda 100.000 entrades a un euro
La Casa Batlló posarà a la venda 100.000 entrades a un euro | CatalunyaDiari.cat

La Casa Batlló dona el tret de sortida a la campanya de Nadal amb una oferta insuperable. Des d’ahir, es poden adquirir entrades per visitar aquest edifici modernista per l’irrisori preu d’un euro, una oferta que s’allargarà durant tot el període nadalenc i que de ben segur serà tot un èxit, tant entre els residents de la ciutat comtal com també entre la resta d’habitants de Catalunya.

SORTEIG: Guanya una entrada doble per veure 'Vertigo amb Orquestra' amb la BSO en directe a Barcelona! Fes clic aquí per participar.

Oferiran 100.000 entrades a un euro

Així les coses, la Casa Batlló està d’enhorabona, ja que acaba d’engegar la seva nova campanya nadalenca i tot apunta que acollirà un gran èxit. Al cap i a la fi, no sempre és possible visitar aquest edifici de disseny biomimètic per un preu tan baix, i és que fins i tot un cafè és més car avui dia.

Amb el nom «Fes el turista», la promoció comptarà amb 100.000 entrades que es posaran a la venda i es podran adquirir per un euro, i l’inici d’aquesta classe de visites tindrà lloc el pròxim 24 de desembre. És evident que la campanya es configura com una oferta insuperable, però la finalitat d’aquesta encara té molt més valor, ja que està previst que tota la recaptació sigui donada de manera altruista a la Fundació Banc dels Aliments.

Per adquirir les entrades, tan sols caldrà omplir un formulari i bescanviar un codi -que serà enviat al correu electrònic- a un enllaç prèviament indicat per la fundació. Les normes marquen que cadascú podrà comprar un total de dues entrades, si bé és veritat que, amb cada entrada, es podran afegir de manera gratuïta fins a tres nens que siguin menors de 16 anys.

També es podrà veure el procés de restauració

D’aquesta manera, queda a l’abast de qualsevol la possibilitat de submergir-se en aquesta meravellosa obra arquitectònica creada per Antoni Gaudí, una iniciativa dirigida sobretot a aquelles persones que encara no hagin pogut gaudir en primera persona del revestiment original de les parets de la Planta Noble.

I és que el valor d’aquesta oportunitat no sol recau en la part econòmica, sinó també en el fet que es podrà presenciar com restauren aquesta obra d’art modernista, quelcom que normalment no es pot fer, ja que aquesta part acostuma a estar tancada al públic en general. 


Comentaris

envia el comentari